Verslingerd aan Hout
Petri Willems
Prachtig vormgegeven! En heel leuk dat je zelf de kleuren kunt samenstellen van de houten ‘olifantenmuziekdoos’.
Dina
Het was mooi verpakt en het product voldeed aan onze verwachtingen. Leuk dat je het zelf kan samenstellen qua kleuren.
Hoe beoordeel je Verslingerd aan Hout?
Ingrid Van Looveren
Vlotte bestelling, snelle levering, zelfs in de drukste maand van het jaar. Mooi ingepakt! Lamp zelf heb ik nog niet gezien, want cadeautje nog niet gegeven. Maar ben er van overtuigd dat dat prima in orde zal zijn!
Ellis Andriessen
Eerlijke info over bestelling en levering
Maria Loock-Cornelissen
Prachtige muziekdoos besteld die snel werd geleverd en was in stijl verpakt.
Jacqueline van Bentem - Slootweg
Al voor de tweede keer een bestelling gedaan voor de kamer van onze kinderen. Enorm tevreden over de kwaliteit en levertijd. In de kamer van onze dochter hangt de lamp al 2 jaar en is nog net zo mooi als toen we hem kochten. Nu voor de nieuwe kamer ook een lamp gekocht en hoop er nog jaren mee te doen.
Ik zou het iedereen aanraden van deze fantastische webshop iets te kopen! -
Anita
Snelle levering en heel leuk ingepakt voor sinterklaas. Echt een aanrader om hier iets te bestellen.
Arlette Verdonk
Heel blij met de lamp en kaarten :)
Anne Hendriks
Heel mooi en snel geleverd
Amy Hoogeland
Heel leuk voor de kinderkamer! Leuk ingepakt!
Sanne Snoep
Fantastisch product (dino lamp) echt een aanwinst voor mijn babykamer. Goed materiaal en mooi afgewerkt.
Inge
Mooie houten bloemen ontvangen. Pakketje ziet er erg verzorgd uit en ondanks de lange reis goed aangekomen.
Bianca
Mooie prijzen en zeer goede service
Ellen Noordzij
Wat een prachtige lamp! Fantastische kwaliteit! Mooi ingepakt geleverd erg blij mee!
Een aanrader! -
Sabrina
Mooie lamp en goede kwaliteit! Goede beschrijving voor het ophangen van de lamp! En snelle levering.
Jennie Vlemmings
Hele mooie lamp! Super blij mee! Heel netjes en goed en zorgvuldig verpakt. Bedankt !
Petra Pals
lisette
Mooi product, met zorg verpakt en verzonden.
Naomi Weijer
Wederom prachtige houten producten ontvangen! Staan prachtig in de kinderkamer!
Antwoord van Verslingerd aan HoutDank je wel voor je mooie review, heel veel plezier er van!
Mila
Super mooie producten. Heel bij mee. Snelle en vriendelijke klantenservice. Aanrader!
Antwoord van Verslingerd aan HoutBedankt voor je mooie review! Fijn dat we je blij hebben kunnen maken :). Heel veel plezier van de producten.