Verticalelamellenshop.com
Linda Neyens
Snelle en correcte levering. Alles zeer duidelijk en perfect verpakt. Prijs/kwaliteit een aanrader.
Antwoord van Verticalelamellenshop.comBeste Mevrouw Neyens,
Fijn te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u nog veel plezier met de bestelde lamellen. -
Geert Hertveldt
levertijd prijs kwaliteit top
Antwoord van Verticalelamellenshop.comDank u wel! En nog veel plezier met de bestelde lamellen.
Hoe beoordeel je Verticalelamellenshop.com?
Peter Simmonds
The blinds were perfect
The delivery was pathetic
When I brought the delay to the attention of Verticalamellenshop, they didn't even respond to my email.Antwoord van Verticalelamellenshop.comGeachte Heer Simmonds,
Dank u wel voor de feedback. Het is vervelend te horen dat uw aflevering niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. Heeft u ze inmiddels in goede orde ontvangen? -
Jan Lichtendonk
Prima geregeld
Antwoord van Verticalelamellenshop.comBeste Heer Lichtendonk,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met de bestelde lamellen. -
HMM Pepels
Snelle levering en heldere communicatie.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Goede hulp bij problemen met installerenAntwoord van Verticalelamellenshop.comGeachte Heer Pepels,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij zijn blij dat allen nu naar wens is en goed werkt.
Wij wensen u nog veel plezier met de bestelde lamellen.
Dieke Capiau
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Perfecte levering.Antwoord van Verticalelamellenshop.comBeste Mevrouw Capiau,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij wensen u nog veel plezier met de bestelde lamellen. -
Marlon Keepers
Goede prijzen, correcte afwerking, snelle levering
Antwoord van Verticalelamellenshop.comBeste Mevrouw Keepers,
Karin Krijntjes
Goede service, mooie prijzen, snelle en correcte levering!
Antwoord van Verticalelamellenshop.comBeste Mevrouw Krijntjes,
Hartelijk dank voor uw feedback. We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van de bestelde lamellen. -
Judith de Weerd
Mij product kwam incompleet binnen en ophangbeugels waren verbogen
Antwoord van Verticalelamellenshop.comGeachte Mevrouw De Weerd,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik heb u een e-mail gestuurd om te kijken hoe we dit het beste voor u op kunnen lossen. Graag hoor ik van u. -
Eddy Van de Walle
Het gevraagde werd correct geleverd
Antwoord van Verticalelamellenshop.comBeste Heer van de Walle,
Hartelijk dank voor de feedback, wij wensen u nog veel plezier met de lamellen.
Laad meer