Verzamelkasten
Al sinds 2005 maakt Verzamelkasten.nl, geheel naar wens van de klant, meubels op maat. Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van CD/DVD & Blu-ray kasten voor verzamelaars ook andere meubels kunt u door ons laten maken.

Klanten kunnen bij ons zelf online hun kast ontwerpen, ze kunnen zien hoe duur hun kast word en hoeveel cd of dvd erin kunnen. Na het ontwerpen kunnen ze de kast gelijk toevoegen aan hun winkelwagen, om hem in een vertrouwde en veilige omgeving te bestellen. Omdat wij lagen onkosten hebben en ons bedrijf is ingericht voor maatwerk kunnen wij maatwerkkasten leveren ver onder de marktstandaard zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit van de kasten.
De zekerheden van https://www.verzamelkasten.eu
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.