Verzamelkasten
Al sinds 2005 maakt Verzamelkasten.nl, geheel naar wens van de klant, meubels op maat. Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van CD/DVD & Blu-ray kasten voor verzamelaars ook andere meubels kunt u door ons laten maken.

Klanten kunnen bij ons zelf online hun kast ontwerpen, ze kunnen zien hoe duur hun kast word en hoeveel cd of dvd erin kunnen. Na het ontwerpen kunnen ze de kast gelijk toevoegen aan hun winkelwagen, om hem in een vertrouwde en veilige omgeving te bestellen. Omdat wij lagen onkosten hebben en ons bedrijf is ingericht voor maatwerk kunnen wij maatwerkkasten leveren ver onder de marktstandaard zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit van de kasten.
De zekerheden van https://www.verzamelkasten.eu
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.