Verzinkshop
Renia87
Alles prima, goede kwaliteit koperdraad. Ben ik tevreden na aankop.
Wim
Snelle levering en instructies voor het gebruik direct na de bestelling al in de mail, prima service dus.
Hoe beoordeel je Verzinkshop?
Bart Bos
levering , mooie glanzende zink laag . Wel erg jammer dat ik als particulier geen blauw passiveermiddel
Kan kopen?!
Ilona
Voor het eerst een bestelling gedaan bij Verzinkshop. Alles verliep soepel. Achteraf had ik nog wat vragen waarop ik snel reactie kreeg.
Jan Hendrik Almoes
Ik had wat hulp nodig met een bepaald product en werd goed te woord gestaan. Bestelling was ook snel geleverd. Top!
Roffel
Voldoet aan verwachting. Snel geleverd.
Jelle Bertens
Mooi producten en goede service
Reck
Oxide vloeistof prima, snelle service en bericht van van bedrijf alleen de bezorgdienst liet het afweten. Duurde 5 dagen langer dan ze in eerste instantie vermelde
Peter
snelle levering en snelle reactie voor nalevering.
Erik
Vlot geleverd en tof dat deze artikelen als kant-en-klare set geleverd worden!
Ivonne van Megen
Bestelling is niet compleet, mail en WhatsApp bericht gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd. Nu kan ik helaas dit weekend niet aan mijn geplande project beginnen. Uiteindelijk heeft de webwinkel gereageerd en zijn de aanvullende items verstuurd. Over het product zelf ben ik wel tevreden. Tip is sneller reageren om mails en whatsapp berichten
Dutched Shed Builds
Fijne producten en een mooi pakket geleverd gekregen. Uiteindelijk mooie resultaten kunnen boeken. De beschrijving erbij is ideaal. Wel nadeel dat je als particulier niet (alles) kan aanschaffen. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. Voor de rest erg tevreden!
Kevin van Ruijven
Heb gelakt/ongelakt koper besteld, en snel ontvangen.
Verder is het ook een redelijke prijs.
Meo
Snelle levering. Mijn bestelling was zo thuis. Product is van goede kwaliteit .
Joop Groen
Zeer snelle levering, geweldig!!
US
Sehr guter Kontakt! Ich war mit Abwicklung sowie der Lieferzeit meiner Bestellung sehr zufrieden. Sollte ich erneuten Bedarf haben, würde oder werde ich auf jeden Fall hier wieder bestellen.
Marjan
Goede service en artikel is zoals het vermeld staat.
Philippe
Snelle levering, goed verpakt en duidelijke gebruiksaanwijzing
Viola
Snel verzonden, snel geleverd, top service bij vragen. Ik bestel al jaren mijn electroforming supplies hier, geen klachten.
Hans De Bruin
Alle deurgrepen zijn geweldig mooi zwart geworden. Echt prima goede handleiding.
Werk geweldig.