Viabologna.nl
Yolanda
Prachtige tas gekocht met leuk cadeautje erbij. Mooi verpakt en snel in huis... Ben heel blij!!
Marianne
Prachtige portemonnee besteld. Bij vragen keurig en snel antwoord ontvangen.
Hoe beoordeel je Viabologna.nl?
Sandra
Fantastische service en artikelen
Tineke
Mooie, echte geweldige tassen van zeer goede kwaliteit en betaalbaar.
Fleur
Fantastisch mooie echt leren tassen voor een lage prijs. Ik ben ontzettend blij met de tas die ik bij Viabologna heb gekocht.
Carol
Mooie product, snelle service
Valerie Cock
prima service !
Ria
Mooie tas en snelle levering.
Jolanda
Lang wachten en na 3 weken melden dat het product er niet meer is
Antwoord van Viabologna.nlHet product was bij onze leverancier niet meer op tijd leverbaar. Het duurde even voordat wij hierover uitsluitsel kregen uit Italië vanwege de online drukte. Hiervoor hebben we ook onze excuses aangeboden.
Jolande
Mooi product, snel geleverd. Prachtige tas!
Ingrid
Alles correct , levering , maat en goede prijs
Angelique
Snelle levering, reageerden via mail snel terug. Zeer nette en goede service. Ben blij met de aankoop, is zoals ik me voorgesteld had.
Was als cadeau gekocht, kwam ook ingepakt (zoals gevraagd) bij mij in huis. Zeer positief over deze web winkel! -
Ingrid
Buideltas met leren blaadjes gekocht.
Super mooie aparte tas ben er erg blij mee.
Toffe eigenaar houd je keurig op de hoogte van alles..
Zeer goede service(Ga dit zeker met iedereen delen!) en snelle levering!
Ga hier zeker vaker bestellen top winkel ga zo door! -
marianne van oostveen
beetje kleine velletjes dit keer verschilt de ene met de andere keer, maar gewoon wel erg goed.
Mieke willems
De site was duidelijk en overzichtelijk. Bestellen en betalen ging vlot en het pakket was binnen de week geleverd.
Lars
Snel in huis, mooie tas, degelijk en scherp geprijsd. Precies wat ik zocht.
Joanne
Ik kreeg makkelijk contact, en ben goed geholpen.
De bestelling arriveerde keurig verpakt en op tijd -
Martine van Beek
Mooie tas gekocht, snel geleverd. Zat een leuke verassing bij. Gelijk voor m'n man een laptoptas besteld. Kwam met een superhandige uitschuifbare pasjeshouder.. Jullie zien me snel weer terug Viabologna...
Marja
Mooie artikelen, heldere communicate, snelle levering, goede service.
Lutske Hofma
Geweldige jas gekocht. Goede kwaliteit. De service is perfect.