Videoholland.nl
Jaroslaw M.
Fast shipping, purchased product as described and very good quality.
Jorgos Dimitrakis
Binnen een dag bezorgd!
Hoe beoordeel je Videoholland.nl?
Clement Nassen
Correcte en snelle levering.
Stany
Dit was mijn eerste bestelling bij Videoholland en ik ben aangenaam verrast. De levering was snel en correct, alles netjes verpakt en de prijzen zijn merkbaar gunstiger dan bij veel concurrenten. Onder andere de Blackmagic Design Decklink 8K Pro G2 zat in mijn bestelling en die werkt uitstekend in DaVinci Resolve Studio 20 en Vegas Pro 22. Niet goedkoop, maar wel goedkoper dan elders — en absoluut een aanrader voor zowel professioneel als semi-professioneel gebruik. Bij een volgende aankoop kijk ik zeker eerst weer bij Videoholland
Davy Jansen
was voor mij de eerste keer maar geen klachten, ging soepeltjes
Sylveer
Mijn artikel snel gevonden , besteld , en het werd correct geleverd ,het verdiend een pluimpje
Franck
Vorige week een item gekocht bij Videoholland. En geheel door mijn eigen fout is er wat misgegaan met de bestelling. Dit hebben de medewerkers zeer vlot en professioneel opgelost.
De vriendelijke, persoonlijke behandeling is iets wat je niet veel meer tegenkomt in deze tijd met alle grote en onpersoonlijke internetgiganten.
Daarnaast was dit specifieke item ook zeer scherp geprijsd!
Ik kom graag weer bij ze terug voor een volgende aankoop! -
Tim van Breemen
Ik heb een Decklink mini monitor 4K besteld bij Videoholland toen deze in de aanbieding bij hun stond. Hij werd netjes en snel geleverd. Het was extreem goed verpakt. Dikke aanrader!
elezi vebi
bestelling rap ontvangen
A.C. van de Water
Beste prijs en snelle levering
Cor Toorenburg - Omroep
Goed product, snelle service. Nagekomen wat ze vermelden
Eelke Rekker
Het product was voor een hele goede prijs te koop. Snelle levering. Echt een pro-zaak, dat merk je wel.
Lex van Groningen
Vriendelijk whatsapp-contact voor ik mijn bestelling plaatste. Goede prijs-kwaliteit en levering prima verpakt.
Sander Klugt
Videoholland voert ook een assortiment dat niet zomaar bij andere aanbieders van videoapparatuur en accessoires te verkrijgen is.
Mattheus Groen
Snelle levering incourant item.
Dik
Duidelijk product omschrijving, snelle levering
Vincent Armee
snel geleverd
Michiel de Ruiter
Marcel
Goede service, snelle delivery en scherpe prijs.
Dick Akkerhuis Fotografie & Video
Snel geleverd.