Vieka
Vieka, Voor Ieder Een KAdo! Unieke en eerlijke producten gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding van zorgprofessionals. Ons streven is om bekendheid en waardering te geven aan de producten die gemaakt worden binnen verschillende zorgorganisaties. We hopen met deze webshop een boost te kunnen geven aan de verkoop. Zodoende kunnen deze dagbestedingslocaties die de producten maken meer geld investeren in het voortbestaan van hun activiteiten en nieuwe ideeën bedenken en uitvoeren.

Kadootjes en decoratie gemaakt met zorg!
De zekerheden van https://vieka.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.