Vijvercentrum.nl

De online vijver- en koispeciaalzaak van Nederland. We denken graag met je mee: nuchter advies, meer dan 6.200 producten en snelle levering. Voor een gezonde vijver waar je van geniet. Beoordeeld met een 9,3
vijverbenodigdheden vijver visvoer
9,3
Filter 15838 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 10671 met beschrijving

Taal

• Paul
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

prijs kwaliteit uitstekend en dit samen met zeer snelle service

• Richard schaap
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

ik had 3 websites aangeschreven voor het zelfde product.
    Vijvercentrum was de meest efficiente. Binnen zeer korte tijd ( kwestie van ong een uurtje) kreeg ik in eerste instantie de juiste vraag ivm verificatie dat ik het over het juiste product had. Snel bevestiging gekregen en naast de perfecte service, ook nog de beste prijs.
    Absoluut top, waarvoor mijn dank.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi Richard, wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor je mooie woorden. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Hier doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we weer voor je klaar. Veel plezier met je aankoop!

• Hoe beoordeel je Vijvercentrum.nl?

• Luc Verschueren
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

De bestelling was niet voorradig maar heb ik niet vermeld zien staan bij de bestelling. Omdat er na 5 dagen nog niets geleverd was stelde ik de vraag wanneer mijn bestelling zou geleverd worden. De communictie daarna was super en werd ik op de hoogte gehouden. Daarom ben ik geneigd om 4,5 te geven.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi Luc, bedankt voor je eerlijke review! Je hebt gelijk dat het duidelijker mag zijn wanneer een product niet direct op voorraad is. Fijn dat de communicatie daarna goed verliep. We nemen je feedback mee om de voorraadinformatie op de website te verbeteren. Bedankt voor je vertrouwen!

• Toon Houwen
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Helaas heb ik het pakket nog steeds niet ontvangen, wordt pas maandag 4 mei verwacht

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi Toon, vervelend dat je pakket later aankwam dan verwacht. De bestelling is op 29 april verzonden, maar door de feestdagen heeft de bezorging helaas wat langer geduurd. We hopen dat alles inmiddels goed is aangekomen! Mocht er nog iets zijn, neem gerust contact op via service@vijvercentrum.nl.

• boy
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

afspraak bij aankoop werd niet geleverd de dag erop.
    Wel 14 dagen later met excuus dat het druk is.......

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi, vervelend om te lezen. We zien dat je bestelling de dag na je aankoop ons magazijn heeft verlaten, maar door de staking van bpost België heeft de bezorging helaas veel langer geduurd dan normaal. Dat is frustrerend en we begrijpen je teleurstelling. Mocht je in de toekomst vragen hebben over je levering, neem gerust contact op via service@vijvercentrum.nl, dan houden we het samen in de gaten.

• André Van de Keere
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Vlotte levering, goede service !

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi André, bedankt! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep. Mocht je nog iets nodig hebben, we helpen je graag!

• Ruddy Lodewyckx

Snelle service 👍

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi Ruddy, bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer!

• Koi
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Snelle levering, en alles zeer goed verpakt.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles netjes verpakt en snel bij je was. Daar doen we ons best voor!

• John Ummels

Bij gedeelde levering direct antwoord wanneer 2de deel geleverd wordt

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi John, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je snel op de hoogte was over de levering van het tweede deel. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

• John
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Prima prijs, kwaliteit en service. Snelle levering en prima afhandeling ook bij vragen per email.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi John, wat leuk om te lezen! Fijn dat je tevreden bent over de service en levering. Bedankt voor je vertrouwen en tot de volgende keer!

• Henk Sieverink
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Geweldige service en goede producten. Kortom, zeer betrouwbaar!

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Bedankt voor je fijne review, Henk! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Daar doen we het voor!

• Jans Wolters
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Super snelle verzending en komen gelijk met oplossing. Heel erg tevreden.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi Jans, bedankt voor je mooie review! Fijn dat we snel een oplossing konden bieden. Geniet van je vijver!
    Groetjes,
    Team Vijvercentrum

• Mike Verhoeven
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Wat dingen besteld, levering was snel. After sales perfecte service. Prima in orde en tot de volgende bestelling

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi Mike, wat fijn om te horen! Bedankt voor je bestelling en het compliment over onze service. Tot de volgende keer!
    Groetjes,
    Team Vijvercentrum

• Hilde Van den Dries
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Mooie prijs voor de kwalitatief goede producten.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Bedankt voor je fijne review, Hilde! Leuk om te horen dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteit. Daar doen we het voor! 😊

• LINDA REMANS

Snelle levering ,goede service

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Bedankt Linda! Fijn om te horen dat alles snel en goed verlopen is. Tot de volgende keer! 😊

• Jelle de Grauw
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Kocht 2 uv-lampen voor zeer aantrekkelijke prijs. De bestelling werd bovendien vlot en goed verzorgd uitgevoerd.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Bedankt Jelle! Fijn dat je tevreden bent over de prijs en de snelle, verzorgde levering. Veel plezier met de UV-lampen! 😊

• Charles De Cooman
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Op heden nog niets ontvangen, ik zie dat mijn adres werd veranderd buiten mijn weten om.
    Mijn adres is: Charles De Cooman
    Edingseweg 568
    9500 Geraardsbergen
    Begie

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Vervelend om te horen, Charles. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. We nemen direct contact met je op via e-mail om dit op te lossen en je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Onze excuses voor het ongemak.

• Judith De Best
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Kan m niet gebruiken want snoer haalt stopcontact niet. Gelukkig is nu geregeld dat ik hem kan terugsturen!

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Hoi Judith, vervelend dat het snoer te kort is voor jouw situatie. We hebben je al een retourlabel gestuurd, zodra we de pomp retour ontvangen storten we het aankoopbedrag terug. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op!

• Joseph Vanderhaegen
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

VRij degelijk product voor een faire prijs. Klant vriendelijk bedrijf.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Bedankt voor je fijne review, Joseph! Leuk om te horen dat je tevreden bent. Tot de volgende keer!
    Groetjes, Team Vijvercentrum

• Vox
    Geverifieerde klant van Vijvercentrum.nl

Top, snelle en serieuze reacties en heel coulante oplossingen.

Antwoord van Vijvercentrum.nl

Fijn om te lezen, dankjewel. Goed om te horen dat we het netjes hebben kunnen oplossen. Dat is precies hoe we het willen doen.
    Veel vijverplezier,
    Phoebe