Villa Meubels

Villa Meubels

Meer dan een merk.

We zijn een bedrijf met een missie. Onze missie is om fraaie, slim ontworpen meubels voor een betaalbare prijs aan te bieden. Je omgeving heeft een grote impact op je gezondheid en hoe goed je in je vel zit. Daarom is het van primair belang om een aangename omgeving te creëren. Samen met ons stel je een interieur samen waar je graag naar thuis komt na een lange dag. Wij bieden meubels aan die bij alle stijlen, van landelijk tot modern passen. VillaMeubels is de plek waar een breed assortiment meubels samenkomt met een vriendelijke klantenservice.
De zekerheden van https://villameubels.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest