Villa Vrolijk
Het begon allemaal 15 jaar geleden ... Villa Vrolijk als een kidslifestyle webwinkel die zich voornamelijk richtte op kamerinrichting voor baby's en kinderen tot ong. 10 jaar. Vandaag zijn we zoveel meer dan dat. We groeiden uit tot één van de grootste webshops voor baby's en kinderen in België en Nederland, en inmiddels verkopen wij bijna alles voor uw baby- en kind en zijn we ook zeer trots dat we ook een aanbod hebben voor de modieuze mama's met het merk ZUSSS.
Villa Vrolijk heeft een brede collectie aan de bekende merken: Baby's Only, Koeka, Little Dutch, Jollein, Aden and Anais... en nog veel meer! Maar ook een paar meer exclusievere merkjes ontbreken niet.
Wij verzending gratis vanaf 40,00 naar Nederland en België. Met een retouradres in Nederland en België is het ook voor al onze klanten snel en gemakkelijk retourneren.
De zekerheden van https://www.villa-vrolijk.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.