Viltdeco
Vilt, Vilt ballen, Vilt decoraties, Vilt DIY pakketten, zelfklevend vilt/plakvilt! Groot assortiment in allerlei artikelen van vilt!
9,4
Filter 89 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 42 met beschrijving

• Ingrid Verbeek
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Kwaliteit is heel goed. Beschrijving prima. Snel geleverd. En zo leuk om te doen!

• Nanette Wielinga
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Mooi pakket ontvangen! Ben er blij mee. Wat ik wel zou willen is dat er bij het vilt ook staat voor welke bloemen de kleur is ( tip).Ik zocht eigenlijk het groen van de mistletoe, maar dat mag de pret niet drukken, alles was er en ook snel en super goede materialen. Super dijn

• Hoe beoordeel je Viltdeco?

• Carla
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Goede service de producten werden snel geleverd en keurig verpakt zeker voor herhaling vatbaar

• Wilma Foppen
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Snelle levering. Fantastisch verzorgde pakketten en mooi boekwerk met goede uitleg

• Syl
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Hele mooie kwaliteit vilt, netjes geleverd

• Hendrika van der Zalm
    Geverifieerde klant van Viltdeco

snelle levering en dik tevreden met het product

• Mireille
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Snelle en fijne service. Netjes verpakt.

• Mario
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Er was niet genoeg van het bestelde product. Met overleg tot een goed compromis gekomen .zodat er toch geleverd kon worden

• Marie-Cecile de Munck
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Er ging iets mis met de bestelling, dit is vlug en vakkundig opgelost.

• M. Knol
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Prima follow up van mijn bestelling.

• Addy
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Prima service. Alle materialen, die je nodig hebt, zitten in het pakket met een duidelijke werkbeschrijving

• Regina

• Sanne
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Mooi pakket en met alles bijgeleverd. Werkt echt fijn met de duidelijke handleiding.

• Maaike
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Snelle service en goede producten.
    Het boek met staaltje is echt super handig.

• Ankie Heemskerk
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Vilt gekocht keurig netjes geleverd op tijd

• Wilma Foppen
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Goede webshop met leuke spullen en snelle verzending

• Hemmo Dekkers
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Prima afhandeling van mijn bestelling. Verbeterpuntje is dat het fijn zou zijn als de afleverdatum eerder (dus direct bij de bestelling) gegeven zou worden

• Siegrit van den Braak
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Super goede service. Wilde wat bijbestellen, gebeld en kon makkelijk mijn bestelling toevoegen. Keurig via mail werd ik op alles op de hoogte gehouden en mijn bestelling werd super snel geleverd. Netjes ingepakt en goede kwaliteit. Heel blij mee! Vind de pakketten om bloemen te maken van Vilt Deco ook zo mooi! Duidelijke instructies en prachtig resultaat.

• Uki
    Geverifieerde klant van Viltdeco

Zwart vilt gekocht voor het bekleden van een houten plaat. Met lijm uit een spuitbus het vilt erop geplakt. Ging prima!

• Yvonne

Heel snelle.levering en ok