Vink Academy
Leer betere foto's maken met de boeken of online cursus geschreven door Laura Vink.
Cornelis Jan Prins
Buitengewoon plezierige lessen, dáár leer je echt wat van. No-nonsense aanpak.
Antwoord van Vink AcademySuperbedankt voor je uitgebreide review Cornelis Jan, je maakt me hier heel erg blij mee. Ik wens je nog heel veel plezier met de cursus Kijken voor Compositie, met natuurlijk veel mooie foto's als eindresultaat!
Anke
Ik kan niet anders dan puur positief zijn over Vink Academy. Zowel de webshop, de boeken, de workshops en de cursussen zijn top. De service is zeer goed. Laura is heel vlot bereikbaar bij vragen en die worden steeds snel, to the point, persoonlijk beantwoord. De fysieke pakketjes zijn zeer mooi verpakt en komen snel aan. Ik ben fan!!!
Antwoord van Vink AcademyBedankt voor je mooie review Anke en nog veel leesplezier met de boeken Iedereen FotoSMART en Reisfotografie.
Hoe beoordeel je Vink Academy?
Helen Schouten
Goede uitleg in de video’s en presentaties. Ook de bestelling was dik in orde
Antwoord van Vink AcademyBedankt voor je vijf-sterren-review en mooie feedback Helen!
Paula Mersie
Supersnelle levering!
Antwoord van Vink AcademyFijn dat het snel bij je binnen was. Bedankt voor je review en vijf sterren Paula!
J.G.M. Tholen
Jammer dat wat je eenmaal gekocht hebt niet kunt blijven gebruiken
Antwoord van Vink AcademyDankjewel voor je review. Ik snap dat het jammer is als je later niet onbeperkt kunt blijven inloggen.
Daarom vermeld ik vooraf altijd duidelijk hoelang je toegang hebt tot de online cursusomgeving. Na afloop kun je de toegang voordelig verlengen voor slechts een paar euro per maand. Het offline lesmateriaal, zoals het e-book en het handige spiekbriefje, kun je uiteraard blijven raadplegen.
Henrique Dekkers
Snelle service en leuke extra's.
Antwoord van Vink AcademyHeel leuk om te horen, Henrique. Dank je wel voor de positieve vijf-sterren-beoordeling!
Wil Duiveman
Laagdrempelig, veel en duidelijke informatie, heel betaalbaar, klantvriendelijk.
Heel fijn om artikelen te lezen en/of webinars te volgen. Vink Academy heeft een geweldig concept!!!Antwoord van Vink AcademyBedankt voor je review Wil. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten van Vink Academy!
Paulien
Snelle en goede service!
Antwoord van Vink AcademyWat fijn om te horen! Dankjewel voor je review Paulien.
Agnes Steijn van
Helemaal goed, je krijgt echt waar voor je geld.
Antwoord van Vink AcademyWat fijn om te lezen, dankjewel Agnes voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!
Johan vanDijk
Goede uitleg , en heel enthousiast om dingen over te brengen waar je wat van kan leren .
Antwoord van Vink AcademyBedankt Johan voor je review. Leuk om te lezen dat je de Anders Kijken Meer Zien bootcamp met plezier gevolgd hebt.
Guido
Goed product, veilig bezorgd.
Antwoord van Vink AcademyBedankt voor de review Guido. Fijn om te lezen dat je de Anders Kijken Meer Zien bootcamp met plezier gevolgd hebt!
jan Kollau
Elke keer weer verrassende aanbiedingen, vooral voor de online cursussen, die dan ook heel prettig, duidelijk uiteen gezet worden.
Vink Academy inspireert je om aan de slag te gaan.
Antwoord van Vink AcademyDankjewel Jan, superfijn om te lezen dat je de inhoud van de cursussen zo duidelijk vindt en het je inspireert om aan de slag te gaan. Ik wens je dan ook nog veel fotoplezier toe!
Eva De Hilster
Laura is echt geweldig, haar uitleg is altijd duidelijk. Had al eerder de cursus Nooit meer fotograferen op de automatische stand gedaan en dat doe ik dus inderdaad nooit meer. Nu bezig met de Bootcamp Anders kijken en dat zet ook echt weer aan tot nieuwe dingen. Als je wat wilt op een goede en duidelijke manier wilt leren over fotografie en kijken, ga naar Vink Academy!
Antwoord van Vink AcademyBedankt Eva voor je uitgebreide review, superfijn om te lezen! Ik vind het heel leuk dat je na de cursus nu ook bezig bent met de bootcamp, zodat je jouw fotografie steeds verder kunt ontwikkelen.
Anita Rops
Zeer tevreden over Vink Academy
Antwoord van Vink AcademyBedankt Anita voor je review met vijf sterren.
Anja Lodewijks
Perfect geregeld en heel leuk om deel te nemen ook!! Laura is ontzettend enthousiast en geeft goede uitleg.
Antwoord van Vink AcademyWat fijn om te lezen, dankjewel Anja voor je review en de vijf-sterren-beoordeling. Nog veel plezier met de andere trainingen!
Jacqueline
Eerder twee keer een boek besteld. Zeer tevreden over de geleverde service. Snelle levering en zeer verzorgd. Ook de trainingen zijn top. Een aanrader voor wie meer wil leren over fotografie. Met liefde voor het vak en helder uitgelegd.
Antwoord van Vink AcademyBedankt voor je uitgebreide review Jacqueline. Leuk dat je zo tevreden bent over de producten van Vink Academy!
Willem
Snel geleverd product voldoet aan de verwachting.
Antwoord van Vink AcademyBedankt voor je review Willem en nog veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.
Tineke Hiemstra
Duidelijke uitleg en stimulerend.
Antwoord van Vink AcademyWat fijn om te lezen, dankjewel Tineke voor je review. Leuk om te lezen dat je de training met plezier gevolgd hebt!
Artz
Duidelijk, heldere uitleg
Antwoord van Vink AcademyWat fijn om te lezen, dankjewel Artz voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!
Peter
Mooie cursussen
Antwoord van Vink AcademyDankjewel voor je review Peter, fijn om te lezen. Ik wens je nog veel plezier met de cursussen en het fotograferen uiteraard :)