Vink Academy

Vink Academy

Ontwikkel de fotograaf in jou met de fotografielessen van Vink Academy.

Leer betere foto's maken met de boeken of online cursus geschreven door Laura Vink.
fotografie boeken education
9,8
Filter 826 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 525 met beschrijving

• Lucienne
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Alles werd heel snel verstuurd en ziet er super verzorgd uit. Er is goed nagedacht over hoe de cursus eruit moest zien waardoor alles heel duidelijk en goed uitgelegd wordt.ik ben heel blij dat ik deze cursus doe!

• anita Lalkens
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Super service prijs en kwaliteit uitstekwnd

• Hoe beoordeel je Vink Academy?

• Henny vd Bogaard
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Goed boek, goeie en snelle service.

• Joke Schol

GOEDE SERVICE

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel Joke voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!

• John Kraak
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Zowel de lessen als het ebook en echte boek zijn top. De eerste module gevolgd en nu gestart met de uitleg over scherptediepte. Eerste indruk zeer goed en ga het met plezier verder volgen. Ook de uitleg in de video's is rustig en duidelijk en maakt je gewoon enhousiast.

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel John voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!

• Joop Onnekink
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Snelle levering en goede kwaliteit

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel Joop voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!

• Fred Hazebroek
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Snelle en vlotte beantwoording. Niet zo stijfjes zoals bij de meeste webshops.

Antwoord van Vink Academy

Bedankt Fred voor je review met vijf-sterren!

• Jack Farla
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Goede service, klantvriendelijk en prima product

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel Jack voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!

• Corry Roordink

Vlotte levering

Antwoord van Vink Academy

Heel erg bedankt voor de vijf-sterren-beoordeling Corry!

• Carin Sipers
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Het boek had ik snel in huis.

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Carin en nog veel leesplezier.

• A.J. Kootstra
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Snelle (digitale) levering. Gelijk gaan lezen en de tijd vergeten. Interessant. Theorie ook direct toegepast in de praktijk. Mijn Sony slt a55 van de automatische instelling gehaald en handmatig als eerste gaan experimenteren met de witbalans.

Antwoord van Vink Academy

Wat leuk om te lezen, dankjewel A.J. Kootstra voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!

• Wim Meeldijk
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Het boek is zeer verzorgd, goed verpakt, duidelijke beschrijving.Bedankt Laura, je nieuwsbrief bekijk ik al bijna een jaar maar het boek is een fijn naslagwerk bv. om buiten te lezen in je vrije uurtjes zonder pc

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Wim! Veel fijne leesuurtjes toegewenst met het boek Iedereen FotoSMART!

• Cock Van den berg

Antwoord van Vink Academy

Dankjewel voor je review Cock!

• Peter Bosch
    Geverifieerde klant van Vink Academy

De bestelling is snel geleverd in een leuke verpakking. Het nodigt uit om onmiddellijk te beginnen.

Antwoord van Vink Academy

Dankjewel Peter voor je review. Leuk dat je zoveel zin heb om aan de online fotocursus te beginnen! Succes :)

• Gaby van de Kerkhof
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Snel en netjes geleverd met aandacht door er een leuke handgeschreven kaart aan toe te voegen en ook mooi ingepakt.

Antwoord van Vink Academy

Dankjewel voor je review Gaby! En veel plezier verder met de online fotocursus.

• Greet de Jong
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Mijn bestelling was door toedoen van de postbode vertraagt.
    Ik heb daar met Laura contact over gehad en het is op een persoonlijke en vriendelijke manier goed gekomen. Mooi pakket, keurig verpakt.

Antwoord van Vink Academy

Dankjewel voor je review Greet. En ook bedankt voor je geduld in deze situatie. Nog veel leesplezier met het boek toegewenst!

• Hetty Postema
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Prachtige uitgave en inhoudelijk verrassend goed en duidelijk!

Antwoord van Vink Academy

Dankjewel Hetty, fijn om te lezen over het boek Iedereen FotoSMART!

• Ronald Ausloos
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Gemakkelijk te bestellen ..... snelle verzending. Nu nog uitzoeken hoe goed Laura dit boek geschreven heeft :)

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor de vijf sterren Ronald! Veel leesplezier :)

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Vlotte afhandeling, prettige begeleiding, prachtige lay-out van artikelen. degelijk verpakt

Antwoord van Vink Academy

Dankjewel voor je review Yvonne. Veel succes en plezier met de lessen van de online cursus.

• Margreet Steen-Wiersma
    Geverifieerde klant van Vink Academy

goede duidelijke fotocursus, Laura vertelt het heel enthousiast. De bestelde cursus was heel snel in mijn postvak. Ook ontvang je regelmatig tips tussendoor passend bij het onderdeel waarmee je bezig bent.

Antwoord van Vink Academy

Dankjewel voor je review Margreet. Ik wens je heel veel fotoplezier toe met de online cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen.