Vink Academy
Leer betere foto's maken met de boeken of online cursus geschreven door Laura Vink.
Willy van Wingerden
Prima service , bestelling kwam op de tijd zoals was aan gegeven , keurig verpakt.
CHRISTIANE DOMEN
De bestelling verliep vlekkeloos. De volgende dag (zelfs op een zaterdag) kwam het boek al aan met de post. Ik ben dadelijk gestart met de eerste module. Laura, jij bent super duidelijk in je uitleg! Al vanaf de eerste bladzijden heb ik dingen begrepen die ik tot nu toe nog nooit doorhad. Deze cursus is echt zijn geld waard!
Antwoord van Vink AcademyDankjewel voor je uitgebreide review Christiane! Ik wens je veel plezier verder met de lessen van de online cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen.
Hoe beoordeel je Vink Academy?
Patricia Vanderstylen
Snelle en fantastische service!
Antwoord van Vink AcademyFijn om te lezen, dankjewel Patricia!
Nicolette Bremerkamp
Snel in huis. Het was een echt verrassingspakket door de bijgevoegde envelop met attenties. En nu genieten van dit prachtige boek.
Antwoord van Vink AcademyDankjewel voor je review Nicolette, superfijn om te lezen. Ik wens je nog veel leesplezier verder in het boek Reisfotografie.
Suzy
Snelle levering. Goede communicatie
Antwoord van Vink AcademyBedankt Suzy!
Rob Krippendorf
Zeer en mooi goed en Top 👍
Antwoord van Vink AcademyDankjewel Rob :)
Francisca Wagenaar
De 1e module al gedaan. En heel veel geleerd. Op naar volgende onderdeel van de summersprint
Antwoord van Vink AcademyDankjewel voor je review Francisca! Veel plezier verder met de lessen van de online cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen :)
Embert Menting
Snelle levering, boek was zo binnen
Antwoord van Vink AcademyBedankt voor je review Embert!
Ingrid Meelen
Leuke website met interessante informatie die overzichtelijk gedeeld wordt. Tevens wordt alles in hapklare brokken vermeld zonder moeilijke woorden. Het heeft mij geprikkeld om me meer te verdiepen in fotografie
Antwoord van Vink AcademyHeel erg bedankt voor je review Ingrid!
Ilse
Erg goede service!
Antwoord van Vink AcademyDankjewel voor je review Ilse! :)
Laad meer