VinoPura.nl
Machteld de Kreij
Snelle levering, overzichtelijke factuur (ook fysiek bijgesloten bij mijn bestelling) en netjes en stevig verpakt.
Barbara Helmich
Heerlijke, eerlijke wijnen, fijne mensen
Hoe beoordeel je VinoPura.nl?
MW Krakers
Topservice.
Carmen Bakker-van den Berg
Door een fout van post.nl kwam onze wijn te laat aan voor de Beaujolais Noveau Primeur 2025 avond. Vandaag werd ik gebeld door Vinopura en ondanks dat dit niet hun fout was ben ik heel vriendelijk te woord gestaan. Wij zullen zeker gebruik blijven maken van Vinopura en namens ons allemaal wensen wij jullie nog vele mooie reviews want dat verdienen jullie zeker. Ik weet het is nog wat vroeg maar hele fijne feestdagen
Antwoord van VinoPura.nlBeste Carmen,
we vinden het echt super jammer dat jullie gezellige wijn avond niet door kon gaan! Zoals al toegezegd dan we graag iets kleins terug als pleister op de wond. Met vriendelijke groet, Lorenz -
Lhev
Duurzaam en ruim assortiment, snelle verzending. Hier vind ik bv een duurzaam geproduceerde Marc de Bourgogne die ik nergens anders vond.
Edwin van Harn
Snelle levering, service was prima. Prima overleg dat niet aantal geleverd kon worden. Mooi alternatief maar ook direct terugbetaling van teveel betaald bedrag.
F.M. van Vliet
Goeie service.
Marc Debels
Zondag besteld, dinsdag reeds geleverd: fantastisch.
Lekkere wijnen met uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingAntwoord van VinoPura.nlBeste Marc,
dankjewel voor jouw enthousiaste reactie. Wij doen het graag netjes, snel en altijd duurzaam! Geniet van de door jou gekozen wijnen! -
T.M. Tieleman
Heel aardige mensen die je correct en snel verder helpen bij vragen over je bestelling. En met echte kennis van zaken! Niet alleen over de wijn, maar ze helpen je ook gewoon met tips over gerechten en zo.
Coen Lampe
Snelle verzending, goede communicatie en goed verpakt. Aanrader!
Isabel
Goed assortiment/klantenservice
Claudia Smit-Raaphorst
Persoonlijk, vriendelijk, behulpzaam, zoals je het je wenst dat het gaat !
Antwoord van VinoPura.nlDankjewel voor de beoordeling Claudia.
Len Vonk
Snelle levering en uitstekend verpakt. Aan de wijn moet i
Anke Delfos
Goede snelle service, zeker een aanrader
Antwoord van VinoPura.nlHoi Anke, dankjewel voor jouw beoordeling. We leveren graag snel én duurzaam!
lode scheerder
vlotte levering op heel korte termijn.
Antwoord van VinoPura.nlHoi Lode, dankjewel voor jouw beoordeling. We leveren graag snel én duurzaam!
AJ van den Belt
Snel, accuraat en op levering conform opgegeven tijd
Richard Kruijswijk
Goede prijs-kwaliteit
Anoniem
Snelle levering, goed verpakt. Top product
Gert
Prima en snelle levering