Vintengo

Vintengo

Vintengo is opgericht door een jonge ondernemer met een voorliefde voor vintage kleding. Deze liefde kwam tot stand toen zijn moeder hem meenam vanuit de basisschool naar een klein vintage winkeltje. Tussen alle spullen in de winkel zaten soms kleine pareltjes die hij dan mocht meenemen. Zo door de jaren heen ging hij af en toe naar de winkel om weer wat leuke shirts te scoren.Nu de jongen tiener is heeft hij nu zoveel vintage kleding dat het hem slim leek om zijn kleding te delen via een website, aangezien hij zag dat veel vrienden, familie en voorbijgangers ook geïnteresseerd waren in de kleding.Later kwam hij erachter dat tweedehands kleding ook heel duurzaam is. Zo kunnen tweedehands spullen een flinke milieuwinst opleveren. Spullen hergebruiken verlengt namelijk de levensduur. Als je iets tweedehands koopt hoeft niets nieuws gemaakt te worden. Zo bespaar je grondstoffen, energie en afval die nodig zijn om nieuwe spullen te maken.Het bedrijf Vintengo is opgericht aan het einde van 2020, een jong bedrijf dus. We willen continu verbeteren en groeien, om zo meer mensen te bereiken en ons assortiment te kunnen uitbreiden. Alle ideeën, tips voorkeuren en vragen zijn altijd van harte welkom! Foto's van de kleding die je hebt gekocht zijn altijd welkom, deze kunnen wij gebruiken voor onze sociale media en/of de website, dit mag ook anoniem natuurlijk!Omdat duurzaamheid zo belangrijk is en Vintengo dat wil uitstralen gebruiken wij opvouwbare dozen die makkelijk hergebruikt kunnen worden en weinig tape vereisen, ook is het opvulmateriaal & de stickers gemaakt van 100% gerecycled materiaal, de hanglabels 40% gerecycled materiaal en gebruiken wij eco-vriendelijke tape. 
vintage kleding duurzaam
De zekerheden van https://vintengo.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest