Vitalko
Dick
Vriendelijke prijzen en uitzonderlijk goede service. Doen al jaren onze bestellingen bij Vitalko tot onze volle tevredenheid.
Adri
Snel geleverd, goede service, aantrekkelijk geprijsd
Hoe beoordeel je Vitalko?
Sid
Fijne website .
Als je een vraag hebt word deze bijna meteen beantwoord .
Had eerst een proefpakket briketten besteld , waar ik al snel tot de keuze kwam om meer polmeier Premium Plus briketten te kopen.
Wat een fijne briketten zijn dit toch .
Vindt de prijs kwaliteit verhouding uitstekend!!!
Komen het mooi afleveren thuis voor de deur.
Alleen jammer dat ik geen telefoon kreeg een half uur voor levering . ( Wel voor betaald) Dus zat nog in mijn pyjama.
Ja ik zou zeker weer bestellen bij vitalko. -
Dennis
Beste service ever!! Woensdagavond laat besteld, vrijdagmiddag in huis. Transporteur was de vriendelijkheid zelve, op aanwijzing de pallet kunnen plaatsen. Beter dan dit kan niet. Dit wordt mijn vaste houtleverancier.
Luc
Goede kwaliteit en snelle levering! Per ongeluk de verkeerde pellets besteld maar dat was na het plegen van een telefoontje met Jasper snel opgelost.
Jaap
Goede service, telefonisch goed bereikbaar en goede service van de transporteur.
Sander
Snel geleverd maar geen vooraanmelding ontvangen, ook niet in de spambox.
Petra
Persoonlijke service , goed bereikbaar , prachtige kwaliteit
Kees schoenmakers
Prima, ben zeer tevreden.
Jan
netjes op tijd geleverd, goed verpakt en op gewenste plaats gezet
Bert
Prima service. Pellets en briketten op de afgesproken dag geleverd.
Klaas Bosma
Goede communicatie en correcte levering
Klaas
Al meerdere malen hout briketten besteld. Perfect geregeld, snel geleverd en goede kwaliteit. Duidelijke communicatie over bestelling en levering.
Koos
De kolen werden snel bij de transporteur geleverd.
Er was bij de levering in 1e instantie iets mis gegaan, maar na een telefoontje alles super netjes afgehandeld. -
Evert
Fijn bedrijf met heldere info en goede prijs-kwaliteit.
MdK
Goed hout, netjes verpakt en geleverd
Robbert
Geweldig bedrijf hier kan je van op aan
Wel grote hout blokken hou daar rekening mee met je kachel formaat -
C.Strijbos
ik betaal 1,95 om een half uur van te voren gebeld te worden als ze de bestelling komen brengen.
bellen ze pas op als ze al voor de deur staan, daar betaal ik geen 1,95 voor. -
Cees
Snelle levering en keuze genoeg
Brigitte
Kort voor aflevering door chauffeur gebeld, keurig verpakt en de eiken briketten branden super.