VitaminesVoordelig.nl

VitaminesVoordelig.nl

VitaminesVoordelig.nl is de online webwinkel waar je premium kwaliteit voedingssupplementen besteld tegen voordelige prijzen. Voor 23:59u besteld is binnen 1-2 dagen in huis!
9,5
Filter 979 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 532 met beschrijving

• D B
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Communicatie kan beter. Duurde wel een paar dagen voordat het binnen kwam. Maar verder goede kwaliteit. Ik had melatonine 1 mg besteld.

• Ton Van zeeland
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

toen ik het product bestelde was er nog 1 op voorraad. daarna hoorde of zag ik een paar dagen niets. Na een berichtje van mij,na dat ik zak dat het uitverkocht was, met mijn vraag wanneer komt het wel? Geen antwoord.
    de dag erna was het product onderweg per DHL en is uiteindelijk geleverd,
    De klant beter op de hoogte houden van de status van de bestelling !

Antwoord van VitaminesVoordelig.nl

Beste Ton,

Dank voor uw review! Wij hebben het even nagekeken voor u:

Op 18 november heeft u om 23:14u bij ons besteld en op 20 november hebben wij dit product netjes bij u bezorgd aangezien we het artikel op 19 november hebben verstuurd. De voorraadstatus staat per product aangegeven en dit staat dan ook los van uw bestelling.

Uw vraag stelde u tevens via een emailadres welke niet beantwoord wordt, omdat dit emailadres alleen gebruikt wordt voor status-updates van uw bestelling ook wel een "no-reply emailadres".

Mvg,
    Webcare Team

• Monique van den Bos

Mooie prijs goeie kwaliteit

• Anouk de Sonnaville -Drost
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Snelle verzending en makkelijke tabletten om te slikken. Ook de dosering is prettig.
    Blijft wel prijzig.

• David Sungur

Alles goed

• Ahmed El Bayer
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

heel goed en optijd ontvangen in goede staat

• Fabio
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Snel geleverd & voel me weer beest door de vitamines

• Klaas van der veen

Nog niets ontvangen.

Antwoord van VitaminesVoordelig.nl

Beste Klaas,

Wij hebben het even voor u nagekeken. Het pakketje is door ons op tijd ingeleverd bij DHL.
    Nu zien we dat het 1 a 2 dagen vertraging heeft opgelopen in het sorteercentrum. Onze excuses voor het ongemak! Echter zijn wij geheel afhankelijk van DHL voor de bezorging.
    Als het goed is, zou u het pakketje morgen alsnog moeten ontvangen zie track en trace in uw email.

Team VitaminesVoordelig

• Georgios Soumelidis

• said
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

heel goed product, ik merk dat het wel helpt.

• Hans Reijnen
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Heel goede kwaliteit-prijs verhouding, overzichtelijke site, snelle accurate levering, no problems na +- 8 leveringen,

• Petra Sterk
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Ik had een foutje in mijn bestelling gemaakt. 1 mailtje en het bedrag van mijn bestelling werd teruggestort. Daardoor kon ik meteen de juiste producten bestellen.
    Wetende dat dit bij de meeste webshops niet mogelijk is, was dit een geweldige ervaring.

• Silvia

Bijna nergens zo'n hoge dosis vit D3 te koop. En goede webwinkel

• Antony Wensink

Prima levering

• Richard
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Prima prijs en snelle levering.

• Marielle

Goede prijs goede service

• Ainars Blukis

Good price

• cristel van der vlies
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Super fijne snelle levering. Echt kwaliteit , heel fijn om zo gezond te kunnen leven dankzij deze website . Fijn om voor je lijf te kunnen zorgen en ondersteunen 💚

• Ed Tiggers
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Ik had Cucumine besteld voor een voordelige prijs. Het helpt bij mij tegen pijn van artrose. Ik gebruikte 2 zware pijnstillers en 8 paracetamol op een dag. Nu heb ik dagen zonder pijnstillers!
    Was ook zeer snel geleverd!het werkt fantastisch

• Ria
    Geverifieerde klant van VitaminesVoordelig.nl

Mooie prijzen en goede service