Vitavera.nl

Vitavera.nl

Bekijk alle reviews en keurmerken van Vitavera.nl en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,9
Filter 210 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 208 met beschrijving

• Claudia
    Review voor Vitavera.nl

Vera denkt altijd mee en heeft veel kennis over de diverse stenen en heeft me geholpen. Heb een ongeloofelijk mooi stuk rookkwarts voor een vriendin gekocht. Mooier in het echt en heel goede kwaliteit. Dank Vera en tot ziens weer!

• Linda
    Review voor Vitavera.nl

Bestelling snel verzonden, maar niet aangekomen via PostNL. Vera heeft meteen actie ondernomen en bij mij later navraag gedaan. Toen ik het pakket nog niet had, heeft ze dezelfde dag meteen mijn bestelling nogmaals verzonden. Dit soort dingen kunnen gebeuren, 5 sterren voor de manier waarop ze het heeft opgelost. Hele goede service en tevreden over het product. Ik kan deze website aanbevelen.

• Hoe beoordeel je Vitavera.nl?

• Suzanne van Rooijen
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Lieve verkoopster, zeer meedenkend en meevoelend. Alles zorgvuldig ingepakt en snel bezorgd. Goede service.

• Kaltoum Loukili
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Snelle levering en mooie echte stenen heel blij met mijn bestelling en een lieve briefje met lekkers..

• Anouk
    Review voor Vitavera.nl

Mooie producten met liefde ingepakt! Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen bij vragen.

• Hans L.
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Mooie website en producten. Goede prijzen en vriendelijke, attente service.

• Talitha
    Review voor Vitavera.nl

Supergoede service! Heel vriendelijk en warm contact. Ik heb hier nu twee keer besteld en twee keer heel tevreden. De eerste keer ben ik het gaan ophalen en de tweede keer werd het persoonlijk bezorgd. Mooie kwaliteitproducten, erg tevreden tot nu toe! :)

• Lydia
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Bestelling snel geleverd. Goed verpakt. Leuke persoonlijke notitie toegevoegd. Heel tevreden.

• Lisa Gosen
    Review voor Vitavera.nl

Super snelle bezorging en een prachtige steen!! Het voelt erg persoonlijk door het lieve kaartje in de doos en doordat het mooi is ingepakt! Ook erg handig dat de steen op de foto precies overeenkomt met wat je krijgt. Echt een aanrader!

• Th.J.M. Scholten
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Snelle service met een leuke persoonlijke noot. Bestellingen erg goed verpakt.

• Claudia Steiner-Meunier
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Ik mocht alweer hele mooie dinge kopen bij Vera. Een ongeloofelijk mooie fluoriet dubbeleinder en een kyaniet hanger. Heel mooi kwaliteit en zo prachtig. Zij neemt veel tijd om het mooi in te pakken.

• bernice
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

prachtige geodes, snelle levering, met zorg en aandacht verpakt. En erg leuk om een kaartje met een persoonlijk bericht erbij te krijgen. Het zijn de kleine dingen die het doen!

• Mar Graven
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Wat een mooie webwinkel. Voldeed helemaal voor mij. En mijn bestelling was echt een kadootje, zo mooi verpakt. En het doosje paste door de brievenbus. Dus hoefde niet thuis te blijven voor de postbode. Ben zeer tevreden en kom zeker terug voor een bestelling.

• Nikita Huijgens
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Mooie producten voor een leuke prijs. Erg meedenkend in de bestelling en mogelijkheid tot ophalen van bestelling. Fijne persoonlijke benadering.

• Alicia
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Snelle levering en mooie producten! Top!

• Madelon Terpstra-Schreuder

Snelle l

• Paula Smit
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Snelle levering. Prettig en persoonlijk mailcontact. Ik ben wel voorstander om een kleine steen in een kleine doos te versturen. Volgens mij kon het zelfs door de brievenbus. Scheelt ook portokosten. Vind ik best belangrijk.

Antwoord van Vitavera.nl

Dank je wel voor je mooie beoordeling!
    We kijken altijd naar de breekbaarheid van onze producten en aan de hand daarvan beslissen we of het brievenbuspost of pakketpost wordt. Een breekbaar product kan dus wat kleiner zijn maar tóch pakketpost worden. We willen niet dat onze producten kapot aankomen en nemen dan ook het zekere voor het onzekere!

• Tanja Jager-Molema
    Geverifieerde klant van Vitavera.nl

Snelle levering , keurig en goed verpakt

• Emma
    Review voor Vitavera.nl

Alles is duidelijk met veel zorg verpakt en wordt zelfs met een persoonlijke boodschap verzonden! Heel blij mee :-)

• Maria Leijssen
    Review voor Vitavera.nl

Al meermaals online laten leveren. Alles verliep telkens heel correct. Liefde en zorg voor de stenen straalt door in de kwaliteit van alles wat je ontvangt.