Vivi Oggi
Vakantie in Toscane.. wie dit al eens heeft mogen ervaren weet wat een geluksgevoel dit met zich meebrengt. Prachtig lang gedekte tafels met unieke serviezen in fijne kleine osteria's. Families die genieten van het moment van samen zijn. Het leven vliegt voorbij en daarom zijn juist deze momenten zo waardevol.
Vivi Oggi staat voor Leef Vandaag
Haal zelf het Toscaanse vakantiegevoel in huis met het schitterende servies van Vivi Oggi.
Elles
Snelle levering, keurig verpakt, persoonlijk kaartje, klein cadeautje ❤️
Willemijn Vonk
Snelle service, heel klantvriendelijk. Prachtige kopjes, heel blij mee.
Hoe beoordeel je Vivi Oggi?
Jessica
Geweldige service
Benno Buunk
Snelle bezorging goed verpakt met mooi Kado verpakking
goede service
mooi design!
Monique Hartogs
Super
Klaartje Loyens
Vlotte en zorgvuldige levering!
Gerties
Ik had eerder al een bestelling geplaatst, waarvan ik zeer tevreden was. Dessertbordjes en kopjes met schoteltjes, die gewoon de vaatwasser in kunnen. Ze blijven mooi! Nu had ik hulp nodig en heb contact opgenomen: ze hebben me zeer goed geholpen! De pakjes komen mooi verpakt aan, leuk want zo lijkt het een cadeautje om uit te pakken, met een vriendelijk kaartje erbij. En er zit altijd een kleine gratis attentie bij. Ik ben fan, een tevreden klant!
Marianne Pastoor
Super goede fijn service en meedenken over je aankoop !
Truus
Snel geleverd, prachtig ingepakt en super mooi servies, TOP!
Annie Hofman
Snel geleverd. Met zorg en attentvol verpakt.
Mokken vallen wat te groot uit; volgens de beschrijving waren ze voor 250 ml? Maar ze zijn erg mooi dus dan maar wat extra plaats gecreëerd in m’n kast… -
S. Noten
Ben blij met mijn aankoop. Snel geleverd en er zat een persoonlijk berichtje bij en een proefverpakkinkje aceto en olio. Heel attent!
Heidi Oude Engberink
Ik had mijn bestelling de volgende dag al thuis en wat een feestje om uit te pakken , echt als een kadootje, superleuk! De kleuren van de koffiekopjes met schotel waren exact als op de foto, heel vrolijk en het drinkt heerlijk . Al met al een dikke 10!
Karin Janmaat
Geweldige service, mooi servies. Ik ben fan!
Dick Helmink
Apart
Yolanda
Goede service, met zorg goed verpakt.
Frank
Erg leuk servies dat is verpakt als een cadeautje. Heel blij mee!
Oda
Snelle levering, blij van de als cadeau verpakte bestelling en wat een mooie producten!
Nin De Belder
Mooie producten, prijs/kwaliteit en efficiënte afhandeling
Karin
Geweldig servies, perfecte bezorging. Goed verpakt en is een feest om uit te pakken. Ik ben fan