VividNerd
Karin
Artikel op voorraad en snel verzonden. Netjes ingepakt. Heel fijn.
Sheila
Ik ben erg blij met de kwaliteit en levering! Wauw wat een top prijs en service.. Ik was bang om te bestellen omdat ik sommige reviews niet goed begreep (gemixt) en omdat ik hier nog nooit besteld had.. Ik heb helaas eerder ergenst anders geen goede ervaring gehad, hier zeker wel! Het verbaast me hoe 'klein' de prijzen zijn vergeleken ergenst anders en hoe netjes ze dit doen. Ook de levering erg snel en dus netjes.
Antwoord van VividNerdBedankt voor je mooie review!
Hoe beoordeel je VividNerd?
Andy Versteegh
Goede sevice. Alles op tijd.
Patrick Dijkhuizen
Goeie prijs en hele goeie snelle levering ben zeer te vrede en ruime keus aan Pokemon kaarten en disney zeker een aanrader
Niek Sloot
Mooi assortiment, goede prijzen en snelle service
Jose
Snelle levering en eerlijke prijzen.
Bjorn
Snel geleverd en goed product
Pepijn
Snel geleverd en zoals besteld.
Roy Keizer
Super snelle levering en netjes verpakt!
abou Elm
Snelle levering goeie hits
Paul
Snelle en correcte levering
Dwayne K
Prijzen conform markt. Snelle levering.
Henk
Opzich een prima bedrijf. Ik had alleen 5 Pokemon artikelen besteld maar heb er helaas maar 1 ontvangen. Het overige bedrag kreeg ik snel terug. Zij kunnen er helaas niet veel aan doen aangezien het een ellende qua Pokemon levering is. Maar baal uiteindelijk natuurlijk wel.
Bart Wondergem
Communicatie over de pre-order was netjes en snel. Ook de levering was keurig. Zal er graag weer bestellen!
Anoniem
Na plaatsen van bestelling wacht je 2 maanden om te horen dat je je geld terug krijgt alleen niemand weet wanneer omdat er meerdere mensen nog geld terug moeten krijgen. Belachelijk, verkoop niet wat je niet hebt.....
Antwoord van VividNerdWe begrijpen je teleurstelling dat we je bestelling hebben moeten annuleren en vinden het erg jammer dat je hiervan een 1 ster review plaatst.
Bij al onze pre-order producten staat in de product omschrijving een disclaimer in het rood dat mogelijk niet alle bestellingen geleverd kunnen worden gezien de populariteit en schaarste van Pokémon TCG.
De voorwaarden van pre-order producten staat ook beschreven op onze website; https://vividnerd.nl/pages/voorwaarden-pre-orders.
Alle geannuleerde bestellingen zijn direct in ons systeem gerestitueerd en de terugbetaling verloopt via een geautomatiseerd en beveiligd systeem waardoor het enkele werkdagen kan duren. We hebben van meerdere klanten de bevestiging gehad dat zij het al hebben ontvangen, als het goed is, heb jij je aankoopbedrag ondertussen ook al weer terug ontvangen. -
Przemyslaw
je koopt iets en wacht 2 maanden en je krijgt niets en voor geld moet je ook niet weten hoe lang te wachten Ik raad niet aan
Antwoord van VividNerdWe begrijpen je teleurstelling en vinden het erg jammer dat je hiervan een 1 ster review plaatst. Bij al onze pre-order producten staat in de product omschrijving met een disclaimer in het rood dat mogelijk niet alle bestellingen geleverd kunnen worden gezien de populariteit van Pokémon TCG. De voorwaarden van pre-order producten staat ook beschreven op onze website; https://vividnerd.nl/pages/voorwaarden-pre-orders
De terugbetaling verloopt via een geautomatiseerd en beveiligd systeem en kan enkele werkdagen duren. Als het goed is, heb je je aankoopbedrag ondertussen al weer terug ontvangen. -
Gabriele Varisco
Fast shipping and good prices
Valentijn Schuitemaker
Overzichtelijk mooie prijzen en snel verzonden!!!!
Anoniem
3 maandem geleden al een pre order geplaatst maar ze zagen dat pokémon producten voor de dubbele prijzen over de toonbank gingen en kozen daarom om bestelling te annuleren zodat ze het voor meer konden verkopen
Ellert
Netjes verpakt snel geleverd goede service