Vizer
Card-binder.com verkoopt alle TCG & ruilkaart beschermingsmiddelen, waaronder mappen, binders, sleeves, toploaders en TCG kaartspellen zoals Pokémon.
9,9

Taal

• Boy van Amerongen
    Geverifieerde klant van Vizer

Goede servicec, ook na een kleine misverstand goed opgelost! Top

• kobe vermeiren
    Geverifieerde klant van Vizer

Goed levering allen de track en trace was niet zo goed

• Hoe beoordeel je Vizer?

• Gerritjan Pijl

Binders zijn heel fijn

Beste Gerritjan,

Dankjewel voor deze mooie review. Wij vinden het fijn om te horen dat je geniet van de binders, veel spaarplezier hiermee!

• Tim
    Review voor Vizer

Snelle levering goed verpakt. Leuke prijzen

Beste Tim,

Dankjewel voor deze mooie review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de zending, dat doet ons goed. Wij hopen je snel weer eens te mogen helpen met het verzamelen van jouw favoriete TCG.

• Kelly Sylvana
    Review voor Vizer

Perfecte service, mega snelle levering, met zorg ingepakt. Echt mijn complimenten.

Ha Kelly,

Wij waarderen het enorm dat jij de tijd neemt om deze motiverende review te schrijven voor ons. Goed om te vernemen dat alles perfect is gelopen, daar streven wij elke dag naar. Wij hopen je snel weer van dienst te mogen zijn in de wereld van de TCG.

• Robin
    Review voor Vizer

Superleuk om je bestelling op de livestream te zien! Duidelijke website, alles netjes ingepakt en keurig verzonden! Keep up the good work guys!!

Ha Robin,

Wat leuk dat jij een bestelling hebt gedaan bij ons in de live-stream. Meer dan gezellig om met een aantal andere kaartfanaten te zien hoe de mooiste kaarten tevoorschijn worden getoverd.

Ook willen wij jou bedanken voor de complimenten rondom de website en de service, altijd goed om te horen dat alles van begin tot einde duidelijk is.

• Jasper
    Review voor Vizer

Eerlijke prijzen en netjes geleverd!

Ha Jasper,

Dankjewel voor jouw mooie review. Goed om te horen dat alles goed is verlopen, tot snel!

• Eline horlings

Mooie kaartjes lieve mannen

Hallo Eline,

Liever mooie kaartjes en lieve mannen dan lieve kaartjes en mooie mannen... Of niet? Dankjewel voor je review en de steun sinds dag 1!

• Armanda Maria Trouerbach

Super

Beste Armanda,

Als je ons in een woord moest beschrijven is dit precies wat wij zoeken, dankjewel!

• Sehit
    Review voor Vizer

Zeer snelle verzending,en Professioneel ingepakt. Zeker een aanrader zal zekker nog bestellen

Beste Sehit,

Dankjewel voor jouw mooie review! Wij versturen de pakketten vijf keer per week dus dat het snel binnen was horen wij graag. Wij hopen je snel weer mogen te helpen met het sparen van jouw favoriete kaarten.

• Thomas
    Review voor Vizer

Snelle verzending en goed verpakt bedankt!

Ha Thomas,

Dankjewel voor deze mooie review, daar doen wij het voor. Tot snel in een van de lives!

• Jamey en Manu
    Review voor Vizer

Goede eerlijke prijzen. Snelle verzending en een leuk extraatje gehad! Heel blij mee! Zeker dat we opnieuw bestellen!

Beste Jamey en Manu,

Het leuke extraatje maakt van elk pakket weer een feestje, daarom doen we dit er altijd bij. Fijn om te horen dat we jullie vaker terug mogen zien, tot dan!

• Yelise Bex
    Geverifieerde klant van Vizer

Snelle levering en leuk pakketje

Beste Ylise,

Enorm bedankt voor jouw mooie review! Goed om te horen dat jouw pakket snel is aangekomen, des te eerder je er mooi van kan genieten. Wij hopen je snel weer eens van dienst te mogen zijn, tot dan!

• Jeroen P
    Geverifieerde klant van Vizer

Leuke sfeer op de life stream en kwalitatief goede producten 👌🏼 ga zo door!

Ha Jeroen,

Een leuk sfeertje binnen de lives is iets waar wij elke dag weer op doelen! Fijn dat jij er ook een deel van bent en we zien je snel terug in een van de lives terug, tot dan!

• Isabelle Looyens

Zeer snelle & correcte levering 👊🏼

Ha Isabelle,

Goed om te horen dat jouw pakket snel en goed is aangekomen! Wij hopen dat je veel spaarplezier hebt van alle geleverde kaarten. Tot snel in een van de lives!

• Luke
    Review voor Vizer

Top ervaring! Bestelling was heel duidelijk vermeld met hoe alles in zijn werking gaat. Snelle levering met goede kwaliteit. Vaker bestellen hier!

Beste Luke,

Dankjewel voor deze mooie review! Wij vinden het enorm fijn om te horen dat je vaker een bestelling wil doen, kunnen wij weer mooi aan de slag om een mooi pakket voor jou klaar te stomen.

• Noel De Groot
    Geverifieerde klant van Vizer

Leuke livestream en ze gaan zorgvuldig met de producten om!

Beste Norman,

Met die prachtige Magikarp van jou moeten we natuurlijk zorgvuldig omgaan! Enorm bedankt voor jouw mooie review en de steunende woorden. Tot snel weer in een van de streams.

• Jan Neef

Niks op aan te merken

Beste Jan,

Dat horen wij maar al te graag! Kort maar krachtig, mooi!

• Krystel Claessens
    Geverifieerde klant van Vizer

Zeer leuke crew. Hun streams zijn ook altijd leuk om naar te kijken. Bij je bestelling kan je kiezen tussen het laten openen in de livestream of het sealed verzenden. Een brede keuze aan tcg. Hun binders zijn ook zo smooth. De bestelling word altijd mooi verzorgd ingepakt en zeer snel verzonden. En daar krijg je dan een mooie freebie bij. Het is niet mijn eerste bestelling en zal ook mijn laatste niet zijn. Heel blij mee!

Beste Krystel,

Wat een prachtige review en wat worden wij onderdompelt met mooie complimenten! Om in de webshop een breed assortiment aan te houden vinden wij belangrijk zodat er voor iedereen een leuke keuze is. Van de zeldzaamste en duurste pakjes tot een "leukere" prijs aan Koreaanse boosters.

Wij hopen dat je enorm veel spaarplezier gaat beleven van de mooie 12-pocket binder die je hebt ontvangen, dat die tot de laatste pagina vol mag lopen met dikke chases! Enorm bedankt voor de motiverende woorden en wij hopen je snel weer terug te zien in een van de lives of op de webshop, tot dan!

• Kevin vn
    Review voor Vizer

Top service! Leuke mensen, beste voor cards te kopen

Beste Kevin,

Dankjewel voor deze geweldige review, dit horen wij maar al te graag.