Vlaggenmastshop.nl

Vlaggenmastshop.nl

Vlaggenmastshop.nl is gespecialiseerd in het leveren van vlaggenmasten en vlaggen. Wij leveren, plaatsen en monteren vlaggenmasten in Nederland en Belgiƫ maar indien gewenst ook elders in Europa. Voor levering en plaatsing hanteren wij een gunstig tarief. In onze shop kunt u terecht voor hoogwaardige polyester vlaggenmasten, aluminium vlaggenmasten en houten vlaggenmasten. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten voor een uitstekende prijs. Onze polyester masten worden geproduceerd in Zweden en onze aluminium masten in Nederland. De houten masten worden doormiddel van uitstekend vakmanschap handmatig gemaakt in Duitsland. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vlaggenmasten en ook voor advies kunt u bij ons terecht.
De zekerheden van https://www.vlaggenmastshop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.