Vloerbeschermer

Vloerbeschermer

Vloerbeschermer.nl is al meer dan 30 jaar de specialist in verschillende vloerbeschermers.
8,8
Filter 184 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 114 met beschrijving

• Thomas
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Artikelpagina zegt "Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis" maar dit was niet het geval. Bestelling op woensdag voor 15:00 kwam vrijdag aan.
    Geen track&trace, dus het was een verrassing toen het bezorgd werd.
    Behalve onduidelijke bezorging, geen problemen.

• Paul K.
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Na mijn bestelling werd ik de volgende vrijdagochtend gebeld door een medewerkster van Vloerbeschermer.nl. Of het akkoord was om de bestelling maandag te versturen en dan dinsdag af te leveren. De medewerkster achtte namelijk de kans groot dat DHL pas na het weekend zou afleveren en dat zou voor het product niet goed zijn, ook ivm met de koude buitentemperaturen. Uiteraard ben ik akkoord gegegaan. En de zending werd inderdaad keurig op dinsdag afgeleverd.
    Chapeau voor deze vriendelijke medewerkster en top gedaan vloerbeschermer.nl!!!

• Hoe beoordeel je Vloerbeschermer?

• J.C.B.
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Bestelling is netjes geleverd.

• Michael Ronny

nog niets gekregen

• CJ Angerman
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Prima produkt. Het communiceren mag wel wat beter.

• André Dubbelman
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Prima product, snel verzonden en goed verpakt

• Erik de Ruiter
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

makkelijk besteld en snel geleverd, goed verpakt. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend!

• Ronald Rink
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Goede service, van mijn kant ontstond wat verwarring doordat de verzending over twee dagen binnenkwam. Nog voordat deel 2 binnen was had ik antwoord op de mail. Pakketten netjes verpakt.

• robert osenga
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

ik heb niet op tijd een track and trace binnen gekregen, 2 dagen na bestelling heb ik er om gevraagd en heb ik het gekregen, maar T&T zegt dat ze dhl al 2 keer geprobeerd hebben om het af te leveren en niet gelukt is, nu brengen ze het product retour naar de winkel

• Ronald
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Snelle levering en een product

• Jos
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Geen bevestigingsmail ontvangen, geen product ontvangen. Geen enkele communicatie.

• M

Geen order bevestiging

• Herwig Verbeke
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Top service en vlugge levering

• Theo van der Geest
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Communicatie/informatie vooraf verliep wat moeizaam, maar tevreden over het geleverde product.

• Peter
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Beloven voor 15u besteld volgende dag geleverd.
    In praktijk alleen order gereed gemeld, maar niets over verzenddata of info hierover. Reageren niet op mail waarna pakket er ineens op vrijdag was.
    Produkt lijkt wel op wat ik had verwacht v.w.b. kwaliteit.
    Jammer van gemis aan communicatie.

• Pieter en Josien Teitsma
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Het werd veel sneller geleverd, dan men aangaf. Mooi product en zorgvuldig verpakt.

• Ben
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Helemaal perfect! Mijn vloerbeschermer van 109x220cm werd keurig netjes precies op maat en zorgvuldig verpakt afgeleverd. Een verbeterpuntje zou de communicatie naar de klant kunnen zijn inzake het bezorgmoment. Daarover is helaas niets gecommuniceerd, zodat de bezorging enigszins onverwacht kwam.

• Marc M.
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

enig probleem is dat je geen bevestigingsmail ontvangt na uw order

• Pierre Rutten
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Goed product!! Snelle levering. Redelijke prijs.

• Wim Arnhem
    Geverifieerde klant van Vloerbeschermer

Heldere informatie op website over verschillen tussen soorten vloerbeschermer. De geleverde polycarbonaatbeschermer voldoet volledig aan de verwachting.
    Aandachtspunt is geen tussentijdse informatie over voortgang levering, maar ineens is het er.