Vloerenhuys de Veluwe

Vloerenhuys de Veluwe

Vloerenhuys de Veluwe: voor elk budget een laminaat of PVC vloer!

Hét vloerenbedrijf dat centraal gelegen is in het prachtige Nunspeet. Onze missie is om de beste vloeroplossingen te bieden, met als focus een goede prijs, de beste service en gemak voor de klant. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw vloer is voor de uitstraling en functionaliteit van jouw interieur.

Onze kernwaarden, vertrouwelijkheid, eenvoudigheid en veelzijdigheid, vormen het fundament van ons bedrijf. Bij Vloerenhuys de Veluwe zijn we trots op ons familiebedrijf, waar we open en transparant zijn. Onze laagdrempelige aanpak creëert een prettige sfeer voor iedereen, waar je ook naar op zoek bent.

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan jouw tevredenheid en het gemak dat we jou bieden:

Snelle levering: Bij Vloerenhuys de Veluwe begrijpen we de waarde van tijd. Daarom streven we ernaar om jou geen lange levertijden op te leggen, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe vloer. Daarom staat bij onze producten de levertijd goed aangegeven.
Voor elk budget een vloer: Bij ons vindt je een uitgebreide collectie laminaat- en PVC-vloeren, die aansluiten op diverse budgetten. Onze prijs-kwaliteitverhouding is altijd eerlijk en uitstekend, zodat je een vloer vindt die perfect bij jouw wensen past.
Gevarieerd assortiment: Wij houden van vernieuwing en bieden een breed scala aan vloeren, waaronder prachtig visgraat en Hongaarse punt laminaat of PVC vloeren. Daarnaast presenteren we ook outlet en restpartijen, voor wie op zoek is naar voordelige topkwaliteit.
Wij nodigen jou van harte uit om de wereld van Vloerenhuys de Veluwe te ontdekken, in onze winkel of online!
laminaat vloeren pvc vloeren laminate flooring

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vloerenhuys de Veluwe: voor elk budget een laminaat of PVC vloer!

Welkom bij Vloerenhuys de Veluwe, hét vloerenbedrijf dat centraal gelegen is in het prachtige Nunspeet. Onze missie is om de beste vloeren te bieden, met als focus een goede prijs, de beste service en gemak voor de klant. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw vloer is voor de uitstraling en functionaliteit van jouw interieur.

Vloerenhuys de Veluwe is ontstaan uit de visie van Herbert Huisman. Samen zijn we trots op onze vestiging aan de Industrieweg 14 in Nunspeet en www.vloerkopenonline.nl.


Bekijk Manifest