Vloerkledentrends

Vloerkledentrends

Vloerkledentrends.nl is jouw online specialist in vloerkleden! Vind samen met ons het vloerkleed dat past binnen jouw interieur.

Mis je nog de sfeer in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dan mis je waarschijnlijk nog het juiste vloerkleed! Een vloerkleed geeft namelijk een comfortabel, behaaglijk gevoel in je interieur. Het maakt het karakter van je woon- of slaapkamer. Ga je voor hip en trendy of voor een zacht vloerkleed die warmte geeft aan je voeten. Neem eens een kijkje in ons ruime en gevarieerde assortiment. Kleine en grote kleden, hoogpolig en laagpolig en in verschillende vormen, maten en kleuren. Voor iedereen hebben wij een passend vloerkleed!
De zekerheden van https://vloerkledentrends.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.