Vloerkledentrends

Vloerkledentrends

Vloerkledentrends.nl is jouw online specialist in vloerkleden! Vind samen met ons het vloerkleed dat past binnen jouw interieur.

Mis je nog de sfeer in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dan mis je waarschijnlijk nog het juiste vloerkleed! Een vloerkleed geeft namelijk een comfortabel, behaaglijk gevoel in je interieur. Het maakt het karakter van je woon- of slaapkamer. Ga je voor hip en trendy of voor een zacht vloerkleed die warmte geeft aan je voeten. Neem eens een kijkje in ons ruime en gevarieerde assortiment. Kleine en grote kleden, hoogpolig en laagpolig en in verschillende vormen, maten en kleuren. Voor iedereen hebben wij een passend vloerkleed!

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 13-10-2023 stopgezet

9,2
5 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Henk Henzen
  Review voor Vloerkledentrends

  Deskundige en ter zake adviezen over kleur en vorm. Snelle afhandeling van de order . Een meer dan tevreden klant... Dank voor de begeleiding!

 • Julius
  Review voor Vloerkledentrends

  Vriendelijk geholpen aan de telefoon door een jongedame. Erg blij met ons nieuwe vloerkleed!

 • Luuk
  Review voor Vloerkledentrends

  Goede prijs/kwaliteit. Positief verrast over de service, aanrader!

 • Edwin
  Review voor Vloerkledentrends

  Goede kwaliteit

 • Mitchell
  Review voor Vloerkledentrends

  Het is een erg overzichtelijke webshop met een goede klantensevice! Ze proberen echt met je mee te denken in het uitzoeken van een mooi vloerkleed. Je kan zelfs een vloerkleed helemaal op maat laten maken.