Voltadel B.V.
Wim van leeuwen
Perfect geleverd en uitstekende hulp betrouwbaar en degelijk staat opgesteld en werkt goed een aanrader heb nu 12 kWh ook voldoen voor een paar dagen zonder zon
H Suylen
Bestelde artikelen werden snel en keurig verpakt geleverd, dag na bestelling zelfs. Service dus vrij goed.
Hoe beoordeel je Voltadel B.V.?
Fons
Geweldige medewerking om tot een beste keus te komen. Enthousiaste medewerkers die precies weten wat voor mij de beste keus zou zijn. Zelfs de eerste aanschaf al met 2 extra modules uitgebreid!!! Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding voor de Accumate.
Marc Jonas
Top zaak, goede service, klantvriendelijk en behulpzaam
KD
Geweldige service, had wat vragen. Uitstekend beantwoord.
Rob
Snelle levering. Snel en goed advies.
Jos WRSM
Snelle levering.
Ping-Fai Teng
Mooie prijzen en goede service van Joey
Ik heb Joey persoonlijk aan de telefoon gehad. Hij kan je goed voorzien van informatie en advies. Ook via mail reageert Joey vakkundig en snel.
Scherpe offerte en kon ook een splitter voor me regelen. Zodoende one-stop-shop.
Levering snel. Contact opgenomen met logistiek bedrijf om op voorkeursdag geleverd te krijgen.
Maarten Leeuwis
Zendure SolarFlow 2400 met 2 accus's besteld tegen een scherpe prijs. Bestelling liep vlekkeloos en ik kon de spullen dezelfde dag nog ophalen. Ik werd vriendelijk geholpen. Thuis alles op een dedicated groep aangesloten. Installatie was makkelijk te doen.
Jan
Super service, na een klein opstartprobleempje nam de verkoper zelf contact met mij op en was het probleem snel verholpen, overigens lag dit niet aan de gekochte installatie maar aan mijn eigen aansluiting.
Frishert
Snelle levering en normale prijs. ik ben tevreden.
Adri Langens
Geweldige service en support
Ferdinand Paauw
Makkelijk om in mekaar te zetten
Jeroen Zuidersma
Perfecte service! Pakket was bij aankomst open/leeg, werd direct een nieuwe zending opgemaakt!
Rik
Snelle levering en telefonisch hulp als je er niet helemaal uitkomt.
Cor van der Reijden
Vorig jaar batterijen aangeschaft nu nog 1 bij besteld om de geweldige service natuurlijk weer opnieuw bij stekkerbatterij zij zijn niet eerder tevreden als alles goed werkt en de klant ook tevreden is
Sa Rozenboom
Snelle levering Top
Roberto
In eerste instantie vragen gesteld omtrent de Zendure Solarflow, deze vragen werden duidelijk en begrijpbaar beantwoordt, vervolgens deze set gekocht en de volgende dag netjes geleverd. Plug & Play en doet het prima. Had wel wat problemen met de app maar na een belletje werd dit ook snel opgelost. Kortom Prima service
Auke woudt
Netjes afgeleverd
C
Goede service, er waren wat opstartproblemen aan het systeem, maar dit is snel opgepakt en opgelost.