Voordeelstoffen.nl
Henk W
Goede service. Snelle reactie op vragen via whatsapp. Redelijk snelle levering. Productkwaliteit goed.
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Henk.
de kwaliteit van onze producten zijn prima. ik verwerk deze namelijk zelf ook. De levertijden hiervan ben ik ook soms afhankelijk van mijn leveranciers vandaar dat dit soms enkele dagen meer tijd nodig heeft alvorens de klanten dit kunnen verwachten. Maar uiteindelijk komt het altijd goed.
Erik Ruiter
Ik kon de bestelling ophalen. Alles helemaal top! Als ik meubels moet laten bekleden doe ik dat hier!
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Erik.
Dit mag je toch oom verwachten dat ik mij voor de volle 100% inzet van het bekleden van meubelen en verkopen van stoffen.
Martin -
Hoe beoordeel je Voordeelstoffen.nl?
Martin
Super snel geleverd na een klein foutj meteen recht gezet en snelle reactie op mijn mailtje top...
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Martin.
We zijn een eerlijk bedrijf die het beste voort heeft met de klanten. En deze zo goed mogelijk helpen daar waar nodig is.
steef krol
Ongevraagde mail kan niet uitschrijven. Voor de rest prima winkel.
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Steef.
Mag ik vragen wat u bedoelt.
Leon Den Hollander
Op alle vlakken perfect verlopen. Prima prijs, goede informatie over product en verzending en vlot ontvangen. Bedankt
Antwoord van Voordeelstoffen.nlHallo Leon.
Bij ons vindt u uitsluitend hoogwaardige stoffen, skai leer en meubelleer met een lange levensduur. In tegenstelling tot goedkope materialen die vaak online worden aangeboden en vroegtijdige slijtage vertonen, staan wij garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze eigen stoffeerderij verwerkt deze materialen met de grootste zorg en vakmanschap. Wij geloven in onze producten en staan er 100% achter. Als u investeert in het bekleden van uw meubels, kies dan voor een degelijke stof die lang meegaat. Uw tevredenheid is onze prioriteit.
Wim Baan
Nette prijzen en top kwaliteit wat ze verkopen .
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Wim
Bedankt voor het berichtje. Ja verkopen alleen maar goederen die we zelf ook verwerken. Er zijn veel aanbieders die online verkopen maar deze hebben niet de kennis hoe de stoffen verwerkt moeten worden. Dat u bij vakhandel koopt bent u verzekerd van KWALITEIT goederen of het nu gaat om meubelstoffen echt leer of skai leer producten wij de juiste materialen voor elke klus. Voor vragen bel neem gerust contact op en we helpen u vakkundig verder.
Hans Opsteegh
Keurig op tijd geleverd mooi verpakt goede kwaliteit en goede prijs.
Antwoord van Voordeelstoffen.nlBij de vakhandel vindt u stoffen van hoge kwaliteit, gegarandeerd geen marktstoffen. Wanneer u investeert in het bekleden van uw meubels, wat niet altijd goedkoop is, kiest u voor een sterke stof met een lange levensduur. Goedkope marktstoffen slijten sneller, waardoor u minder lang plezier heeft van uw meubelstuk. Kies daarom voor de vakhandel en geniet langer van uw mooie, duurzame meubels.
Norman Heemskerk
Perfecte informatie over de stoffen en levering na 1 dag. Ook als je voor de 2 de keer dezelfde stof besteld is er geen verschil in de kleur of patroon .
Antwoord van Voordeelstoffen.nlHallo Norman.
wij verkopen al meer dan 20 jaar originele meubelstoffen skai leer en meubelleer Online. En hebben al bijna 30 jaar ervaring aan het verwerken van deze materialen. Ik bied online alleen maar degelijke hoogwaardige stoffen skai leer en meubelleer aan waar ik voor 100% achtersta.
Loraine
Eerst contact gehad en heel fijn geholpen, bestelling was ook snel verstuurd.
Antwoord van Voordeelstoffen.nlHallo Loraine.
wanneer u meubelstoffen besteld bij de vakhandel die deze eigenhandig ook verwerken in eigen stoffeerderij bent u verzekerd van kwaliteits stoffen.
Andras Lodi
zeer goede kwaliteit
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Andras
Stoffen Skai leer en echt leer vanaf de vakhandel waar kwaliteit gegarandeerd is. Wij verwerken namelijk ook zelf deze materialen en daardoor weten we wat we online aanbieden. Wij verkopen geen marktstoffen we willen onze naam niet te grabbel gooien dat deze stoffen vroegtijdig slijten en hier niets op te verhalen valt.
Paul Bruinsma
Mooie prijzen en doeken
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Paul.
Goed om te horen dat u zeer tevreden bent. En bedankt voor de mooie review.
Elwin
Fijne communicatie, snelle levering, materiaal is prima.
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Elwin
stoffen vanaf de vakhandel gegarandeerd kwaliteit. Breng een bezoek aan de stoffeerderij en bekijk de stoffen live vanaf de staalboeken. En zie welke mooie stoffen we hebben en zelf verwerken.
Jan
Reageerde zelf op zaterdagavond! Gelijk contact en werd eea geregeld. Echt top service! Vriendelijk en snel! Mensen gewoon kopen hier!
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Jan.
We zijn 60 A 70 ure n per week druk in weer om alles in goede banen te laten verlopen. We verkopen niet allen maar stoffen maar verwerken deze tot de mooiste meubelstukken. Stoffen en skai leer en echt leer kopen vanaf de vakhandel gegarandeerd kwaliteit. Zie mijn Facebook pagina.
Alice van Kempen
Ruime keuze, prachtige stof gevonden, snel geleverd.
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Alice.
Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij verkopen alleen maar originele meubelstoffen en geen markthandel. Wij staan acheter onze producten en levensduur hiervan. Ja wij zijn de vakhandel in bekledings producten.
Alfons Vermeulen
Prima service
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Alfons.
Koop uw meubelstoffen skai leer en echtleer bij de vakhandel. www.voordeelstoffen.nl En u bent verzekerd van degelijke materialen.
André
Perfekte stoelhoezen voor Montis
Antwoord van Voordeelstoffen.nlHallo.
Zo hoort het toch ook te zijn ik. Koop u goederen bij de vakhandel en u bent gegarandeerd van degelijke materialen.
Joke
Prachtige stof. En goede en vriendelijke service
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Joke.
Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen, en u dik tevreden bent met uw aankoop.
Minke Bergsma
Mooi webwinkel altijd keurig netjes en snel verzonden. Erg tevreden
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Minke.
Dit mag je toch ook verwachten dat de stoffen en bekledings materialen vanaf de vakhandel worden verstuurt.
Bas Koppen
Prima service, reageren ook snel op email.
Zeer tevreden met de kwaliteit die ik heb gekregen.Antwoord van Voordeelstoffen.nlHallo Bas.
Dat je van je Hobby je werk hemt gemaakt dan geef je de volle 100% om alles goed te laten verlopen.
Frank Engels
Goede service emails met vragen worden snelbehandeld en er wordt mee gedacht. Snelle levering
Antwoord van Voordeelstoffen.nlDag Frank.
Dat u uw goederen besteld bij de vakhandel die ook zelf deze materialen verwerken bent u verzekerd van degelijke materialen met een lange levensduur.