Voordelig Inslaan

Voordelig Inslaan

Voordelig inslaan is een webshop en wij bieden voornamelijk A-merk drogmetica producten aan tegen een scherpe prijs. De items die wij aanbieden zijn 100 procent originele A-merkproducten.

Een greep uit onze merken:

Alcolado Glacial
Aquafresh
Airwick
Andrelon
Burberry
Calvin Klein
Clarins
Chacel
Gilette
Huggies
L'oreal
Lancaster
Max Factor
Nenuco
Nivea
Zwitsal
Cosmetica, Verzorging, Huishouding
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.