Voordeligopweg.nl

Verkoop van accessoires voor auto, camper, motor, caravan en aanhangwagen:
fietsdragers, dakdragers, dakkoffers, hoezen, wieldoppen, sneeuwkettingen, acculaders, motoraccu's, etc.
9,1
Filter 1412 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1408 met beschrijving

• Mariet Geens
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Snelle levering; echter PostNL heeft de bezorg datum veranderd zodat ik t pakket niet in ontvangst kon nemen. Was op vakantie. Afzender was erg begaan. Complimenten!!

• Pieter Mijnster

Snelle levering!

• Hoe beoordeel je Voordeligopweg.nl?

• Marnix Mulder

De T&T werkte niet en GLS chauffeur is niet correct

• Marijn
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Prima prijs, product moet zich nu nog in de praktijk bewijzen

• Niels Geleijnse

Geen opmerkingen

• Anton
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Prima levering snel en volgens afspraak. Goed product zoals in filmpje aangegeven.

• A.J. van der Ent
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Goede prijs, snelle levering.

• Jasper
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Chille service. Volgende dag in huis. Heb ze gebeld met een vraag, was druk op de lijn, werd keurig terug gebeld

• Valentin Simons

• Jo Sieben
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Mooie kettingen in handzaam klein koffertje met video uitleg
    erbij

• Bauke Hoekstra
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Snelle levering. Prima prijs.

• René Rood
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

top geregeld en snel bezorgd

• Hans Roelvink
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Gelukkig dat ik mijn nieuwe sneeuwkettingen nog even heb uitgeprobeerd. Ik kreeg het niet voorelkaar met de gebruiksaanwijzing. Toen ytube filmpje bekeken en toen kwam ik erachter dat 1 van de 2 kettingen verkeerd inelkaar was gezet. Ipv terug te sturen want daar had ik geen tijd meer voor, zelf de schakels op de correcte manier gevlochten aan de hand van het ene goede model. Dus ik ben niet te spreken over de kwaliteits controle in China, want deze kettingen komen daar vandaan. Dus even een tip aan iedereen die deze kettingen aanschaft even thuis uitproberen, en met wat simple gereedschap corrigeren indien een kwaliteits failure.

Antwoord van Voordeligopweg.nl

Beste Hans,

Dat is heel vervelend. De kettingen in deze prijs categorie worden inderdaad in China gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit slecht is. Gezien de grote verkoop aantallen en de zeldzame klachten blijken de Carpoint kettingen al jaren een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding te hebben. Maar net als bij een duur merk kan het voorkomen dat er een minder exemplaar tussen zitten. We hebben het met Carpoint opgenomen, en zij geven ook aan dat het echt een incident is. Overigens adviseren wij zelf op onze website ook om altijd de kettingen voor vertrek te passen. We vinden het erg jammer dat je jouw hele bestelling maar 1 ster waard vindt, want we zien dat je bestelling wel snel en direct de volgende dag is afgeleverd. Blijkbaar vlak voor je vertrek, dan hebben we in ieder geval ervoor gezorgd dat je kettingen mee kon nemen. Maar we adviseren je om een volgende keer de kettingen mooi op tijd te bestellen. Helaas hebben we jouw klacht toen na ontvangst van het pakket niet van je ontvangen, en zouden we ook vanwege de tijdsdruk niet de gelegenheid hebben gehad om het set om te ruilen.

• Joop Lijfering
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Goede service en pakket lag volgens afspraak gereed

• Jaap van Duyne

Excellent

• Theo Meert
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Incomplete sneeuwkettingen super snel omgewisseld voor complete sneeuwkettingen. Het omwisselen ging perfect en ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en behandeld. Bovendien kreeg ik nog een cadeautje ivm het 70 jarig bestaan. Dus kon maandagochtend met een gerust hart aan de reis naar Oostenrijk beginnen. Dus mijn hartelijke dank voor de gehele afhandeling. Met vriendelijke groet Theo Meert.

• Johan
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Produkt op voorraad, niet duur en vlotte levering.

• Maarten

Supersnel en voordelig

• Peter Koetsier
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Ik heb ze nog niet gebruikt

• Marijke Broodman
    Geverifieerde klant van Voordeligopweg.nl

Super snelle bezorging van mijn sneeuwkettingen die ik onverwachts met spoed nodig had voor de camper. Binnen 24uur en dat met de feestdagen!!!! In één woord top service.
    Goede sneeuwkettingen, dikke schakel, makkelijk te monteren en prima prijs. Een aanrader.