Voordeligopweg.nl
fietsdragers, dakdragers, dakkoffers, hoezen, wieldoppen, sneeuwkettingen, acculaders, motoraccu's, etc.
fam Heeringa
Vorig jaar fietsendrager gekocht bij hen en daar zijn we heel blij mee. Bij de laatste keer, dat we de drager op de trekhaak vd auto plaatsten sprong de veer eruit. We konden dit niet zelf terugplaatsen en na melding hiervan per email naar voordeligopweg.nl , kregen we gelijk uitstekende support /email terug met het verzoek om bij rijwielhersteller naar keuze dit te laten herstellen , zelfs op kosten van voordeligopweg.nl. Dit vonden en vinden wij een geweldige service dus wat ons betreft een dikke 10 voor de meer dan uitstekende service van voordeligopweg.nl gr fam Heeringa
Serge
Horrible service: cette société ne respecte pas la loi européenne qui indique que si l'achat ne convient pas, l'acheteur a un mois entier pour refuser son achat. Dans mon cas, les chaînes de voiture n'étant pas à la dimension requise pour mes 4 pneus, j'ai demandé à plusieurs reprises comment faire pour être remboursé et rien n'y a fait, même pas une mise en demeure écrite via mail, pire, je me suis fait traité de voleur par un certain M. Han de Vos ! A éviter!
Antwoord van Voordeligopweg.nlBeste Serge Dielens,
Volgens de wet is de herroepingstermijn 14 dagen en geen volle maand zoals je (steeds) beweert. Ik heb hierover vier keer per mail een bericht gestuurd. We hebben dus wel degelijk gereageerd, alleen niet de bevestiging die je wenst. Uiteraard ben je nooit voor dief uitgemaakt, daar hebben we ook geen enkele aanleiding voor. Je bent eigenaar van Edge Communication, een bureau dat geloofwaardigheid en reputatie voor klanten wil verbeteren. Maar juist over eerlijkheid hadden we onze vraagtekens, wat helaas nu ook weer in deze review naar voren komt.
Voordeligopweg.nl -
Hoe beoordeel je Voordeligopweg.nl?
Peter de Haan
Overzichtelijk website, snelle levering
Bob
Sneeuwkettingen waren met een paar dagen binnen, top.
Antwoord van Voordeligopweg.nlBeste Bob,
Bedankt voor je beoordeling.
We zien dat je bestelling van zaterdag direct op maandag is verstuurd en op dinsdag is afgeleverd, dat is dus de verwachte levertijd van 1 werkdag. Veel plezier van je aankoop.
Adriaan Ruissen
Mijn bestelling s avonds probeerde ik de volgende dag te corrigeren. Dat lukt niet, besteld is besteld
Antwoord van Voordeligopweg.nlBeste Adriaan,
Bedankt voor je beoordeling.
We werken vanuit een volledig geautomatiseerd magazijn, en als je bestelling daar eenmaal is verwerkt dan kan de inhoud van je pakket inderdaad niet meer gewijzigd worden. Ik heb dezelfde middag nog gebeld voor een andere oplossing, maar pas na een week en 1 dag voor je vertrek belde je terug voor alsnog een oplossing.
Willem Kampen
Niks op aan te merken
Wim van Soest
Zeer goede service en reageren snel. Goed product.
Joris Franssen
Scherpe prijzen en snelle levering.
Jan De Hoog
Keurig bericht dat mijn bestelling ontvangen was. Keurig bericht dat mijn betaling ontvangen was en dat de bestelling in behandeling was genomen. Track & Trace code van GLS werkte echter niet. Enkele dagen geprobeerd het pakket te volgen zonder resultaat. Zonder bericht van GLS werd het pakket na vier dagen bezorgd. Ook geen bericht of bevestiging ontvangen dat het pakket bezorgd was.
Antwoord van Voordeligopweg.nlBeste Jan,
Bedankt voor je beoordeling.
Jammer dat de door ons gestuurde code bij jou niet werkte. Bij ons werkt het wel, en we zien daarmee dat je bestelling van vrijdag op maandag is bezorgd. Gelukkig is dat goed gegaan.
Janneke van Lith- verhoeven
Snelle levering! Nette verpakking en professionele sneeuwkettingen. Blij mee! Hoop ze nooit te hoeven gebruiken.
Albert Grootenhuis
Snelle levering en voor een goede prijs
Henk Haarsma
Keurig afspraken nagekomen
Sjoerd Seffinga
Vlotte levering
Dirk K
Snelle levering en aan voordelige prijs gekocht
Otto Verwer
Snelle en correcte levering maar nog niet gebruikt