Vortress | Underwear

Vortress | Underwear

Vortress | Underwear is de one-stop shop voor boxershort voor mannen. Wij bieden kwalitatief goede boxershorts voor een betaalbare prijs. Wij zijn continue op zoek naar nieuwe duurzame manieren om onze producten te produceren.
De zekerheden van https://vortress.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vortress | Underwear staat voor eerlijke onderkleding van hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Onderkleding die is gemaakt voor elke ambacht en ieders vakmanschap. Wij zijn er van overtuigd dat met de juiste onderkleding elke uitdaging aan kunt!

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat op een eerlijke manier onze onderkleding geproduceerd wordt. Zowel ontwerp, productie als uitlevering proberen wij zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Zo betalen wij eerlijke prijzen bij onze producenten en dragen wij bij aan een schoner milieu. Op deze manier komt onze merknaam positief tot uiting waar mensen zich graag mee identificeren!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.