Vosparts
Met een klein, maar gespecialiseerd team staan wij al sinds 2006 voor onze klanten klaar. Dagelijks helpen wij onze klanten bij het kiezen van de juiste onderdelen. We geven graag advies om op deze manier onze klanten te ontzorgen. Persoonlijke service en ondersteuning staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.
John Klooster
Achterbumper gespoten ontvangen met eigen koeriersdienst. Bumper ziet er fantastisch uit. Precies de kleur van de auto. Volgende dag geïnstalleerd en het ziet er weer als nieuw uit.
B
Door te communiceren met de klant !!
Antwoord van VospartsBeste heer Vroonhoven,
We hebben u meerdere malen geprobeerd te contacten, maar kregen geen contact met u. We hebben u nogmaals een e-mail gestuurd, in de hoop dat u daarop reageert.
Hoe beoordeel je Vosparts?
Willem
Snelle levering,perfect passende onderdelen met 100%kleur match
Helemaal top👍🏻
Sindy
Meine Stoßstangen und der der Kotflügel waren nicht gut lackiert, hatten auch kleine Lackfehler und Tropfen. Auch waren sie nicht ganz passgenau.
van den Burg
Geweldig ! Super bezorgdienst.
Paul Tuinte
zeer professionele website, uitstraling, je voelt de betrouwbaarheid die ze ook waarmaken. Product werd eerder dan verwacht geleverd, met een duidelijke track and trace. Aan de eigen bezorgservice kunnen vrijwel alle bezorgdiensten nog een voorbeeld aan nemen. Zeer nauwkeurig en grafisch mooi weergegeven waar de bezorger zich bevindt. Hulde!
Robert
goede kwaliteit prijs verhouding
Jurgen van den Boogaard
snel, prettig en ontvang wat ik bestel
Goedkoop en snel
Richard