Vosparts
Vosparts.nl is een betrouwbare webshop gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen. Bij Vosparts.nl ben je verzekerd van scherpe prijzen en een schadevrije levering. Dat laatste kunnen wij garanderen aangezien wij al onze bestellingen zelf bij de klanten bezorgen met onze eigen koeriersdienst. Naast de verkoop van auto-onderdelen, leveren wij ook auto-onderdelen in kleur. Op aanvraag van de klant spuiten wij nieuwe auto-onderdelen direct in kleur in onze professionele spuitcabine.

Met een klein, maar gespecialiseerd team staan wij al sinds 2006 voor onze klanten klaar. Dagelijks helpen wij onze klanten bij het kiezen van de juiste onderdelen. We geven graag advies om op deze manier onze klanten te ontzorgen. Persoonlijke service en ondersteuning staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.
9,0
442 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 443 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 442 met beschrijving

Aantal sterren

Taal

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Deni
  Review voor Vosparts

  Een ster is te veel voor dit bedrijf. Ik heb een lamp besteld voor mijn Seat Leon. De nieuwe lamp liet continue vocht door. Exemplaar kunnen ruilen voor het zelfde probleem. Ik heb 3x kosten moeten betalen voor het demonteren van de oude lamp en het monteren van de nieuwe lamp en het probleem is er nog steeds. Uiteindelijk heeft de Volkswagen dealer dit opgelost (390 euro aan alleen arbeid uren verder). Koop niks bij dit bedrijf want ze zijn slecht. En hebben een slechte klantenservice.

 • Arie
  Review voor Vosparts

  Echt niet tevreden over de service. Voor retourneren hebben ze €45 van de waarde verminderd. Omdat ik het adres op de pakket had geschreven waar nergens duidelijk was aangegeven het anders moest!!!!!
  Tijdens telefonisch gesprek hebben ze alleen gezegd dat het zonder beschadigingen moet.

 • Hoe beoordeel je Vosparts?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Dennis
  Review voor Vosparts

  Spatbord linksvoor opgehaald voor een golf 7, kom ik thuis zie ik na het op de auto zetten van het spatbord dat er spuitfouten op zitten. En dat terwijl zij beweren een kwaliteitscontrole te hebben gedaan, ze sturen je dus willens en wetens met een fout gespoten plaat weg. Nadat ik contact opnam dat ik een korting wilde wilde ze hem alleen omruilen voor een andere. Maar dan kan ik wel weer kosten maken om hem zelf op te halen, want had hem opgehaald. Ze zijn dus niet helemaal lekker bij vosparts.nl en autoonderdeleninkleur.nl. Heb het nu bij m’n rechtsbijstandsverzekering neergelegd en ga via hun ze aansprakelijk stellen, inclusief de kosten voor de juridische afwikkeling. Nu kunnen ze het krijgen ook, je hoort een klant een optie te geven die redelijk is.

 • peter
  Review voor Vosparts

  de onderdelen zijn heel vaak beschadigt of niet goed gespoten.en als je dan belt met dat bedrijf zijn ze gepikeerd om dat de review niet naar hun zin is ruilen ze niks fijn bedrijf is het ik bestel er nooit niks meer en vele met mijn.

 • Jean pierre Roosenboom
  Review voor Vosparts

  Ik heb er een bumper gekocht en zag dezelfde dag nog dat het een verkeerde was recht beginnen bellen en naderhand zonder dat er iets gezegd was kon ik de onderdelen niet ruilen en hadden op de faktuure vermeld dat het om outlet ging en dat die niet te ruilen was het zijn gangster praktijken

 • Jawad
  Review voor Vosparts

  Ik had een motorkap + spatbord besteld ten eerste niemand heeft aangebeld pakketje stond gewoon voor de deur uiteindelijk mijn pakketje gaan uitzoeken zit mijn spatbord er niet bij terwijl er niks is gecommuniceerd. Het antwoord van de leverancier was sorry de koerier was het vergeten. Onprofessioneel en echt totaal buiten normaal ik zal zeker nooit meer bij jullie bestellen nog mag ik zeker nog 2-3 dagen extra wachten genoeg van deze clown’s

 • Erik
  Review voor Vosparts

  Nieuwe motorkap besteld op kleur, netjes afgeleverd voor een hele schappelijke prijs

 • Ton Marsman
  Review voor Vosparts

  ruime voorraad, goede prijzen, geleverd in de gewenste kleur, uitstekende telefonische opvolging, zeer goede aflevering, middels de link wordt visueel aangeven op welk tijdstip het onderdeel wordt afgeleverd, eveneens is de te volgen route van de chauffeur inzichtelijk te volgen.

 • Robert
  Review voor Vosparts

  Geweldige service, had een mistlamp van een s5 besteld maar bleek uiteindelijk niet voorradig. Werd keurig hierover geïnformeerd en door hun telefonisch een oplossing gezocht. Tot mijn verbazing in de daaropvolgende ochtend al de originele mistlamp bij me thuis bezorgd. Bedankt voor de service!

 • Van Hemelryck inge
  Review voor Vosparts

  Rechter spatbord besteld en ook laten spuiten. Perfect gedaan, niks op aan te merken en netjes tot aan de deur gebracht in belgie door een vriendelijke chauffeur. Heb al een kennis doorverwezen naar jullie ook. Niks op aan te merken. Ook heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon .

 • Robin
  Review voor Vosparts

  Een bumper besteld bij vosparts.nl en door een eigen fout de verkeerde kleur besteld. Dit aangegeven en met een super service met 3 dagen de juiste bumper weer in huis. Mega strak spuitwerk, duidelijk en snel contact en denkt mee met de klant. Ik beveel hun zeker aan!

 • Ard
  Review voor Vosparts

  Motorkap en bumper besteld in kleur, uitstekend spuitwerk, goed verpakt en snel geleverd door eigen koerier. En ook nog prima prijs.

 • Tolgahan Yondemli
  Review voor Vosparts

  Super service kwaliteit snelle levering goede prijs dat is wat je krijgt. Uiterste tevreden..

 • Giel
  Review voor Vosparts

  Aller Beste en Snelste en daarbij ook nog Goedkoopste Bedrijf dat er is !!!
  Eigen bezorg service die je op de Voet kan volgen!!
  Bedrijf levert zo Veel Service !!
  Echt waar, nog Nooit een bedrijf meegemaakt dat zo Netjes en Service gericht Werkt !!

 • Kai Kiesbüy
  Review voor Vosparts

  Schnelle Lieferung, gute Lackierung, Ersatzteil passt sehr gut

 • Stan
  Review voor Vosparts

  Kleurverschil niet van echt te onderscheiden. Verf na 7 maanden nog steeds goed. Goede service met eigen bezorgservice. Voor Suzuki Swift blauw 2005.

 • Martin StegemanVer
  Review voor Vosparts

  Hoeft niet te verbeteren is perfect zo.
  Kleur perfect,goed gespoten en perfecte pasvorm.
  Zal zeker aan dit bedrijf terug denken.

 • Christina
  Review voor Vosparts

  Unfreundlich und falsche Lieferung keine Einsicht

 • Ç.Asilsoy
  Review voor Vosparts

  klanten die schade oplopen door vosparts fouten graag erkenen

 • Edwin
  Review voor Vosparts

  Super service doen wat ze beloven.