VrolijkeVriendin
Claudia
Mijn pakketje was leeg bij aankomst. Perfecte vriendelijke communicatie en oplossing. Hier kan je met een gerust hart kopen. En dat zal ik ook zeker doen.
Antwoord van VrolijkeVriendinJa dat was onverwacht, maar fijn om te lezen dat je toch tevreden bent, dankjewel 😊 en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Ellemijn
Het schort met de naam erop geborduurd was een top cadeau en wat een leuke verpakking!
Antwoord van VrolijkeVriendinDank je wel voor je reactie!
Hoe beoordeel je VrolijkeVriendin?
Tess
Snelle en persoonlijke levering. Mooie kwaliteit en leuk design! Zeker een aanrader.
Antwoord van VrolijkeVriendinWat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat de levering, de kwaliteit en het design in de smaak vallen. Bedankt voor je mooie woorden en de aanrader — dat waarderen we enorm!
Gerda
Het pakket alleen was al een feestje om uit te pakken, echt heel leuk. Ook het schort is heerlijk zacht en past goed. Heel tevreden!
Antwoord van VrolijkeVriendinWat leuk om te horen dat het uitpakken al een feestje was; daar doen we het voor! Super dat je zo tevreden bent over je schort, altijd fijn om te horen en heel veel keukenplezier met je schort!
Tarina Nieuwenhuis
Enthousiast, leuke producten, snelle levering en erg leuk verpakt. Écht leuk om te krijgen/geven!
Antwoord van VrolijkeVriendinYes, dit maakt onze dag! 🎉 Dankjewel voor je enthousiaste woorden – zo leuk dat je onze producten graag geeft (of stiekem zelf houdt 😉).
Anne
Snelle levering, mooi verpakt en de producten zijn heel zacht en mooi. Heel blij met mijn producten!
Antwoord van VrolijkeVriendinSuperleuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om alles met zorg te verpakken, dus fijn dat dat opvalt. Geniet van je mooie producten! 🌸