WBtuning
Michel van der Maarel
webwinkel zelf is zeer overzichtelijk en daar kan je weinig aan verbeteren, alleen postnl zelf heel traag
Antwoord van WBtuningDag Michel! Wat vervelend. Op moment zijn er heel veel problemen met PostNL. Dit heeft voornamelijk te maken dat er in mei vakantiegeld wordt uitbetaald en heel veel webshops extreem druk hebben (PostNL daarom ook). Jouw pakket is nog steeds onderweg kan ik zien en zal vandaag of morgen bezorgd worden. Nog even geduld! Mocht hij er na het weekend niet zijn? Bel me dan even! Dan stuur ik gewoon een nieuwe!
daniel seymortier
snelle levering
Antwoord van WBtuningBedankt Daniel!
Hoe beoordeel je WBtuning?
Joey Teunissen
Onderdeel paste eerst niet daarna gewoon nestjes een nieuwe opgestuurd gekregen die wel paste 👍🏽
Antwoord van WBtuningBedankt voor je review Joey! 👌🏻
robert westdorp
Geweldige super snelle levering! Hop hop gas erop en we kunnen weer door de straten opeisen
Antwoord van WBtuningThanks robert!
Ian Viola
Niet alles was geleverd maar zeer snel in handen genomen van de winkel
Antwoord van WBtuningBeste Ian,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Zoals ik al via de mail had gemeld zijn de onderdelen die u gisteravond ingepakt en vanochtend verstuurd. Door drukte en de verbouwing van onze werkplaats en magazijn lopen we iets achter op de mail waardoor we dit nog niet hadden gemeld. Nogmaals excuus voor het ongemak!
Wij streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden en hopen dat we uw vertrouwen kunnen herstellen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Het team van WBTuning
D Skinner
Snelle levering, netjes verpakt. Bestelling klopt, eerlijke prijzen!! Dit verwacht je van ee webshop!! Top service!!
Antwoord van WBtuningBedankt Skinner!
Dani Leeuwis
Snelle service!
Antwoord van WBtuningThanks Dani!
Jesse Versloot
Kwaliteit, snelle levering
Antwoord van WBtuningBedankt Jesse!
Remco Veenvliet
Goede service en kwaliteit ben tevreden
Antwoord van WBtuningBedankt Remco!
Robert Toebak
Erg vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg via contact. Koop ook steeds mijn onderdelen hier van kwaliteit en verzending verloopt vlot.
Antwoord van WBtuningBedankt Robert!
Barrie
Super service en snelle levering.
Antwoord van WBtuningThanks Barrie
Lesley Semler
Goeie kwaliteit onderdelen en top service voor een eerlijke prijs.
Veel andere webshops zouden hier nog wat van kunnen leren -
Luca davidsson
Antwoord van WBtuningThanks Luca!
Gino Middel
Toppie
Antwoord van WBtuningThanks Gino
Boy van Norde
Goede winkel mooi verstuurd
Antwoord van WBtuningThanks Boy!
Clayton
Top service
Antwoord van WBtuningThanks Clayton!
Edwin Simons
mooie prijzen goede en snelle service helemaal top!
Antwoord van WBtuningThanks Edwin!
Emil
Snelle service🔥
Antwoord van WBtuningThanks Emil!
Damian Sieverts
Wb strijder!!! Product is netjes aangekomen, kijken als dit de juiste is…
Antwoord van WBtuningThanks Damian!
Jelle Bienkens
Geweldige service!
Antwoord van WBtuningThanks Jelle!