WK Home
T.
Degene die mij te woord stonden vond ik onvriendelijk.
Al is het meubel mooi, in het echt wel stuk donkerder dan op foto(s) -
Jacob
Top service,goede kwaliteit meubels,medewerkers nemen echt de tijd voor je en helpen je waar mogelijk is,een aanrader om hier je meubels te kopen!!
Hoe beoordeel je WK Home?
Marco Ruitenbeek
Mooi echt houten meubilair voor nette prijzen
Mandy
Gister onze eettafel en stoelen binnengekregen, heel tevreden. Complimenten aan de bezorger.
Johan en Ingrid
Prachtige kast, degelijke kwaliteit goede levering, goede service.
Miranda
Goede service en prachtige meubels, heel blij mee
Sebernaza Oudendijk
Snelle en goede aankoop, bij ophalen erg goed geholpen ! Zeker aanrader 👍🏻👍🏻
Joke de Smit
Aankoop salontafel
Nancy Crouwel
Veel telefonisch contact gehad met wk home onduidelijk of mijn pakket in het weekend bezogd kon worden.
Maar uiteindelijk goed gekomen.
Deze mensen doen ook hun best.
De mensen van wk home waren ook vriendelijk.
Maar soms onduidelijk. -
John Kolk
Goede service, snelle reactie op mail en meer dan vriendelijke bezorger.
Ria
Wat een geweldige service zeg.
Dressoir had wat gebreken en ik kreeg gewoon een nieuwe! Dat is pas service Een dikke 10👏🏼 -
Sil
Fantastische spullen en heel erg blij mee
Top service ondanks dat hij best een stuk om moest rijden. Dank daar voor
Ga genieten van mijn tafels en stoelen kom zeker nog terug voor andere spullen
Ben van Dort
Uirstekend
Jackelien
Goede communicatie over het bezorgen, de bezorger was mooi op tijd en was heel vriendelijk. De kast was goed verpakt, goede kwaliteit. Hij staat ontzettend mooi in onze woonkamer, super blij mee!
Jacqueline
Fijn en handig telefonisch en rechtstreeks contact mogelijk. Vriendelijke en doortastende medewerkster kantoor. Nette chauffeur. Fijn communicatie over bezorgtijd en tijdsblok niet te lang. Op tijd en netjes bezorgd. Goed ingepakt,geen beschadigingen. ,Kwaliteit prima. Prijs ook.
Antwoord van WK HomeGeachte Jacqueline, we waarderen uw review enorm over ons bedrijf. Erg leuk en fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van het meubel gewenst.
Toon Mulder
Zeer leuke sp
Joke Flokstra
Betrouwbaar en snel. Mooi en goed. Daar hou ik van
Moniek
Vanmorgen visgraat tafel met een dressoir gekocht. Super blij mee