WORLD OF SUMMER
Lidmaatschap per 21-07-2024 stopgezet
Birgit Matzner
Gefällt sehr gut.
Götz Birgit
Ich habe sechs Schwimmreifen bei Ihnen bestellt, drei davon hatten ein Loch. Keine Qualitätskontrolle, eine Schande
Liselot72
Volgende dag in huis!
Youandi de zwaef
Leuk zwembadje en hele goede service!
Gabriele Schweitzer
schnelle und einfache Abwicklung!
Johannes Jasper
das Hauptprodukt (pool) wurde nicht geliefert, dafür das dazugehörige Zubehör. Auf entsprechende Nachfrage wurde erklärt, dass der Pool laut Unterlagen geliefert wurde, manchmal macht es mehr Sinn der Aussage des Kunden zu glauben
Corina Maric
Super Service
Cibilla Royer
Echt een geweldig zwembad voor mijn dochters! En een hele snelle levering ❤️
Chris Rotteveel
Zeer snelle en correcte levering
Guus
Erg snelle levering, goede kwaliteit en de kinderen zijn er superblij mee! Kom hier zeker terug
Henk
Goede service, en snelle levering.
Mireille Van Sommeren
Zeer snelle service
R
Kapot zwembad geleverd, na contacten hebben ze meteen een nieuw zwembad gestuurd top service!
Martine de Soeten
Snel in huis! Helemaal leuk en super
Nina
Voor onze kids heb ik puddle jumpers aangeschaft voor bij het zwembad. De vestjes zitten perfect, zijn van top kwaliteit en zien er geweldig uit!
Jonne
Super blij met mijn luchtbed! Precies wat ik zocht, maar nergens anders kon vinden. Bedankt voor de snelle service!
Sophie
Super blij met mijn bestelling! Hele mooie producten van goede kwaliteit. Snelle levering en fijne hulp gehad vanuit de klantenservice! Ik kom hier zeker terug.
Antwoord van WORLD OF SUMMERHallo Sophie, bedankt voor deze mooi beoordeling. Have a SUNNY summer!
Samantha
Super goede service en snel geleverd. De kinderen zullen blij zijn met hun nieuwe zwembad
Antwoord van WORLD OF SUMMERHallo Samantha, bedankt voor deze mooi beoordeling. Have a SUNNY summer!
Pim
Geweldige service en top kwaliteit
Antwoord van WORLD OF SUMMERHallo Pim, bedankt voor deze mooi beoordeling. Have a SUNNY summer!
Youri
Prima kwaliteit, snelle levering!
Antwoord van WORLD OF SUMMERHallo Youri, bedankt voor deze mooi beoordeling. Have a SUNNY summer!