Wad Anders
Verkoop van handgemaakte kussens onder het label Wad Anders. Handgemaakte kinderkleding onder het label WadAnders4Kids. Stationary, kaarten, posters, muurstickers van waddenvogels, zeedieren en vuurtorens onder het label Wad Anders Post. Verkoop van creatieve do it yourself pakketjes onder het label Wad Anders Creatief. Borduurservice voor bedrijfskleding en gepersonaliseerde cadeau's.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Atelier Wad Anders, creativiteit staat hoog in het vaandel bij ons.
Alle producten in onze webwinkel wordt door ons zelf bedacht en gemaakt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.