Wad Anders
Jannie Rozendaal
Heel correct en volgens bestelling
Jolanda Van harskamp
Snelle levering.
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Graag tot een volgende keer.
Hoe beoordeel je Wad Anders?
Laura Meijer
Knuffeltje laten borduren. Snelle service en mooie kwaliteit.
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review en graag tot een volgende keer.
marjon scharp
Snelle levering, mooi product.
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Ursela De grauw
Goed verzorgd. Leuke artikelen
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Veel plezier met uw aankoop knuffel met geborduurde naam.
Karin Schlimme
De pakjes waren leuk ingepakt en alles ziet er mooi uit. De verzendkosten zijn vrij hoog, maar de eigenaresse heeft op eigen initiatief alles toch in een brievenbuspakje gekregen en het teveel betaalde er contant ingedaan. Dat noem ik nou goede service!
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u veel plezier met uw aankoop. Mvg, Miranda
Ine Kramer
snelle service
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. En graag tot een volgende keer.
Mariska Daenen
Leuke spullen!
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Veel plezier met uw aankoop mokken.
Angelique Van der Torre
Snel geleverd netjes verpakt ziet er super goed uit .
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
Ralph Benschop
Snelle reactie en levering
Antwoord van Wad AndersBeste heer Benschop, hartelijk dank voor uw mooie review. Veel plezier met de door u bestelde Terschelling Mutsen.
Marianne Gerdes
Goeie service, alles netjes verpakt. Leuke persoonlijke boodschap erbij :)
Antwoord van Wad AndersBeste Marianne Gerdes, hartelijk dank voor uw review en veel plezier met de door u gekochte mokken set waddenvogels.
Lijny van Brakel
Prima service
Antwoord van Wad AndersBeste mevrouw Lijny van Brakel, Hartelijk dank voor uw mooie review. Veel plezier met de A4 posters Brandaris.
Eefje Smit
Goede en snelle service
Antwoord van Wad AndersDank je wel Eefje. Veel plezier met/van jullie geborduurde bedrijfskleding.
Roland Buskermolen
Mooie prijs, goed resultaat!
Antwoord van Wad AndersDank je wel Roland. Hopelijk heb je lang plezier van het borduur resultaat.
Kyra
Super leuke en mooie knuffel laten borduren bij de borduurservice. Snelle service en mooie kwaliteit. Een echte aanrader!
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor jouw mooie review. Wellicht tot een volgende keer.
Jenny Kremer
Prachtige prudukten en daarom is het belangrijk dat je in dit regenachtige land plastic om de papieren produkten doet.
Op het nippertje kon ik de prenten redden van doorlekken; het papier en de doos was aan 1 zijde doorweekt vanwege de harde regen.Antwoord van Wad AndersBeste Jenny, Hartelijk dank voor de tip. Wij gaan hier in de toekomst zeker rekening mee houden. Veel plezier met uw aankoop.
Monique Raemakers-Kivit
Heel netjes en snel verpakt met een persoonlijk kaartje erbij
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Mvg, Tamara en Miranda Meijer
Jeroen Klein
Duidelijke site waarop je goed geïnformeerd wordt.
Antwoord van Wad AndersHartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.
Miranda & Tamara