Waggel en vriendjes

Waggel en vriendjes

Bij Waggel en vriendjes vind je unieke producten in thema voor de baby en kinderkamer. Zo is er een stoer jungle thema, een stoer voertuigen thema maar ook schattige bosdieren en een betoverende onderwaterwereld. Alle producten worden door Laura met liefde ontworpen en grotendeels zelf gemaakt.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Alle producten van Waggel en vriendjes worden door mij ontworpen met veel liefde en plezier. Ik laat alle producten uitsluitend produceren door Nederlandse leveranciers en sta voor duurzaamheid, kwaliteit en originaliteit. Ook zijn er veel mogelijkheden om producten op maat te laten produceren. Ik sta overal voor open. Stuur gerust een bericht bij vragen.


Bekijk Manifest