Wallsharks.com
Lukas_84
Snelle levering en de kwaliteit is echt super goed! We hebben een repro besteld van artiest Ilse van Stoltz. Achteraf gezien hadden we alleen wel een groter formaat moeten bestellen.
Lorenzo
Heel blij met het kunstwerk dat Wallsharks bij ons heeft geleverd. Het schilderij is precies geworden zoals we hoopten — mooie kleuren en een verzorgde afwerking. Het maakt de ruimte echt helemaal af.
De service was ook top. Fijne communicatie, alles volgens afspraak en ze dachten goed mee over wat het beste zou passen. Kortom: een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan de muur. -
Hoe beoordeel je Wallsharks.com?
Svw
Super blij met mijn aankoop, heb ook fijn advies gekregen. Ben echt tevreden met het resultaat. Aanrader !
Miriam
Blij met de kunstwerken voor ons kantoortje. Goed en degelijk verpakt ook.
Michael
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Wat een mooi schilderij! Mooier dan de foto’s op de site.
Petra
Kwalitatief zeer mooi schilderij. Stevig verpakt. Blij mee!
Ine van Hoorn
Prachtig schilderij! Communicatie was erg prettig en duidelijk. De leveringstijd duurde wat langer dan verwacht maar dit werd vriendelijk en meteen gecommuniceerd. Tevreden!
Robbert vd W
Na even contact te hebben gehad met de eigenaar (Martijn) heb ik juiste formaat gekozen voor een schilderij van Essamba. Levering kwam sneller dan aangegeven. Top!