Wallways
Nicolet
Vorige week panelen ontvangen. 1 van de 4 panelen is beschadigd. De beschadiging is duidelijk aan de voorzijde te zien. Ik heb dit binnen 10 minuten na ontvangst kenbaar gemaakt met foto’s. Ze willen maar 20% van de prijs vergoeden want het transport is niet hun verantwoording. Nou ik dacht het wel. Zij hebben nl de transporteur gekozen niet ik. Het paneel is onbruikbaar en ik heb ze alle 4 nodig. Ze zijn de duurste in de markt van Akupanels ik dacht dat ze betrouwbaar waren. Helaas blijkt dit niet zo te zijn.
CS
Heb mijn tegels in de keuken met zelfklevend behang beplakt. Super makkelijk en geen zichtbare voegen. Eerst een aantal stalen besteld, een aantal types zijn niet geschikt over tegels. Bestelling de volgende dag al in huis. Top! Tevreden klant
Hoe beoordeel je Wallways?
Liam Drekkings
Het behang zelf is van goede kwaliteit en heel makkelijk aan te brengen, zelfs als je niet zo handig bent. Blijft goed plakken en ziet er strak uit. De levering was snel en de communicatie verliep soepel!
Anja Smulders
De algehele kwaliteit viel tegen ben wel blij eerst een sample besteld te hebben
Dirk van Boeken
Het zelfklevend behang was makkelijk zelf te doen met het installatiesetje, mooie ontwerpen hebbe ze!
Vicky De Cock
Ik heb zelfklevend behang gekocht in betonlook. Snelle levering en mooi papier. Beetje onhandig soms om te plakken maar dat zal wel aan mezelf liggen. Ik ben alvast tevreden en heb ondertussen een tweede bestelling gedaan.
Mohammed Abjij
Slechte behang dun geen dikte in
Angela Schmitz-Terpstra
Service waa prina de samples waren snel hier.
Frans Brouwers
Goed product met een nette prijs. Daarnaast snelle levering
Mark
Samples werden snel geleverd
Paul Schevers
Het zelfklevende behang is een mooi product dat doet wat het zegt. Ik had wel een fout gemaakt, want omdat het voor mij beter uitkwam, besloot ik het behang horizontaal toe te passen i.p.v. verticaal. Helaas is dit een stuk minder makkelijk.
Je hebt te maken met het krullen van het materiaal (vanwege de rol), alsook het netjes uitlijnen en de plakrand die je los moet zien te krijgen (dat gaat vanwege de snijrand en de krulling niet altijd in 1 stuk).
Sommige stukken kreeg ik daardoor niet zonder vouwen aangebracht en even loshalen om het opnieuw te doen ging niet.
Eindcijfer een 7,5 -
Lotte Schepers
Behang was erg snel geleverd, volgende dag de muurtjes even ontvet en kon het zo erop plakken. Staat superrrr mooi!
Rita Temmink
Jammer dat het zelfklevende behang dun is en niet over de tegels kan worden geplakt. Voor de rest prima bezorging.
Bob
Mijn ervaring was teleurstellend. Het aanbod op de website schept verwachtingen die in de praktijk niet worden waargemaakt. Wat wordt gepresenteerd komt niet overeen met wat uiteindelijk geleverd wordt.
Antwoord van WallwaysGoedemiddag Bob,
Wat spijtig om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad. Volgens WebwinkelKeur staat u niet als geverifieerde klant bij ons geregistreerd. Daarom willen wij u vriendelijk vragen om uw bestelnummer met ons te delen, zodat we kunnen nagaan wat er is gebeurd en kunnen kijken hoe we dit probleem voor u kunnen oplossen.
Alvast bedankt voor uw reactie. -
Rob Brouwer
Sample box besteld en zo in huis om te vergelijken
Loet
Alleen nog maar samples besteld!
Rene Hengstman
Carin H.M. van der Ham
Bestellen ging makkelijk en blijkbaar ook het transport, want was 2e dag na bestelling al binnen.
Prachtige tegeltjes en plakken uitstekend -
Lidy
Goede test stukken om te kijken wat nu het moois staat
Marcel Van Rijn
Goede service en mooi kwaliteit