Wandelstokkopen.nl

Wandelstokkopen.nl

Wij staan bekend om de stijl, elegantie en kwaliteit van onze wandelstok. Wij zijn ervan overtuigd dat de wandelstok die je wilt kopen een praktisch, functionele en ook aantrekkelijke stok moet zijn. Wandelstokkopen.nl biedt allerlei soort wandelstokken aan. Van eenvoudige, alledaagse wandelstokken tot fleurige en kleurige stokken.
De zekerheden van https://www.wandelstokkopen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wandelstokkopen.nl is een webwinkel die is opgericht in 2015, gevestigd te Eindhoven. De degelijke wandelstokken van Wandelstokkopen.nl worden geleverd door een familie bedrijf uit Engeland en staan bekend om hun stijl, kwaliteit en elegantie. De wandelstokken kunnen erg handig zijn voor in huis, maar zijn buitenshuis ook zeer goed te gebruiken. Het maakt u wendbaarder en kan u erg helpen u weer wat soepeler voort te bewegen. Wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat elke klant een wandelstok kan vinden die perfect bij hem of haar past. Wij willen graag een steunpunt zijn voor onze klanten.


Bekijk Manifest