Wandplankshop.nl
Onze passie is het ontwerpen en maken van duurzame wandplanken van hoge kwaliteit en van pure materialen zoals inlands massief eiken, staal en leer. Wandplanken die op ambachtelijke wijze op maat worden gemaakt in onze werkplaats in Hattemerbroek! Geen massaproductie, maar ieder stuk is weer uniek!
9,5
Filter 316 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 312 met beschrijving

• Shirly Tiel

Super service duidelijke beschrijving

• Nancy De fauw
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Super tevreden over alles ! Mooie kwaliteit , super goed ingepakt …tevreden klant

• Hoe beoordeel je Wandplankshop.nl?

• Maaike
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Mega snelle service! Planken zijn precies geleverd in de door ons opgegeven (afwijkende) maten. Erg blij mee!

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Maaike! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Christien Van Oirschot
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Christien! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Kimberley Van der Heijden
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Snel en netjes verzonden. Precies zoals omschreven en op de foto.

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Kimberley! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Willem Lammertink
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Snelle levering goed verpakt duidelijke instructies kort om wij zijn blij

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Willem! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Sophia De Groot
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Twee prachtige eikenhouten planken super snel ontvangen! Dank!

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Sophia! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• René Ista

Zoals t hoort.
    Goeie updates, snelle levering en een prachtige plank

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Rene! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• william verblauw
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Wij hebben een op maat gemaakte eikenhouten wandplank besteld, deze is echt schitterend geworden!
    Prachtige plank die echt heel mooi in de keuken staat.
    Alle bevestigingsmaterialen werden er keurig bij geleverd.
    Super tevreden!

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review William! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Peter Breugel
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Prima product met een prima prijs en zeer snel geleverd!

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Peter! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Wouter van Berkel

Snelle bezorging!

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Wouter! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Koos
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Prachtige planken, heel strak en netjes. Goed verpakt en vlot geleverd.

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Koos! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Nuha Aljunaid

I loved it it’s great

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Nuha! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Sanaz Jahanshahi
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Very happy with my purchase, stylish, good quality and easy to assemble!

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Sanaz! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Mike
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Goede service en heel snel geleverd! Top!

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Mike! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Ellen
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Mooi hout, mooie afwerking en supersnelle levering.

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Ellen! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Moureen Batterink
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Prima service en snelle levering. Plank ziet er heel mooi uit. Goede kwaliteit en prachtige authentieke uitstraling

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Moureen! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Peter van den Dungen
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Snel geleverd en de kwaliteit is prima 👍

• Charlotte

Perfect

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Charlotte! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

• Nelly
    Geverifieerde klant van Wandplankshop.nl

Enorm goed en stootvrij verpakt. Snel geleverd. Prachtige plank, duidelijke instructie voor plaatsen. Nu nog aflakken en ophangen. De handleiding bij de twee componenten lak had van mij wel duidelijker gemogen. We gaan het zien of het gaat lukken.

Antwoord van Wandplankshop.nl

Bedankt voor uw mooie review Nelly! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!