Wandplankshop.nl
Peter Breugel
Prima product met een prima prijs en zeer snel geleverd!
Wouter van Berkel
Snelle bezorging!
Hoe beoordeel je Wandplankshop.nl?
Koos
Prachtige planken, heel strak en netjes. Goed verpakt en vlot geleverd.
Nuha Aljunaid
I loved it it’s great
Sanaz Jahanshahi
Very happy with my purchase, stylish, good quality and easy to assemble!
Mike
Goede service en heel snel geleverd! Top!
Ellen
Mooi hout, mooie afwerking en supersnelle levering.
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Ellen! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Moureen Batterink
Prima service en snelle levering. Plank ziet er heel mooi uit. Goede kwaliteit en prachtige authentieke uitstraling
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Moureen! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Peter van den Dungen
Snel geleverd en de kwaliteit is prima 👍
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Peter! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Charlotte
Perfect
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Charlotte! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Nelly
Enorm goed en stootvrij verpakt. Snel geleverd. Prachtige plank, duidelijke instructie voor plaatsen. Nu nog aflakken en ophangen. De handleiding bij de twee componenten lak had van mij wel duidelijker gemogen. We gaan het zien of het gaat lukken.
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Nelly! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Lukasz Glowinski
Mooie eiken planken. Goede prijs en snelle levering.
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Lukasz! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Martha Sijbranda
Super in 1 woord
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Martha! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Marjon Smit
Super service. Ik had een vraag over mijn bestelling en kreeg meteen antwoord. En een fijne oplossing. De planken inmiddels binnen en ze zijn perfect.
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Els Boomkamp
Ik ben niet tevreden over de geleverde producten. Ik heb hier een mail over gestuurd , maar er wordt niet op gereageerd. Geen aanrader.
Inmiddels heb ik wel een reactie gekregen op mijn review, maar nog steeds niets gehoord via de mail zoals ze zelf beweren. Jammer!Antwoord van Wandplankshop.nlBeste,
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de geleverde producten.
Zoals eerder aangegeven staan wij klaar om dit netjes met u op te lossen en hebben wij u een passend voorstel gedaan. We willen u er nogmaals op wijzen dat steigerhout qua eigenschappen niet te vergelijken is met eikenhout; u heeft bewust gekozen voor de goedkopere optie. Dat respecteren wij natuurlijk, maar het verklaart wel het verschil in uitstraling en kwaliteit. De steigerplanken hebben jaren gefunctioneerd op de bouw en kunnen daarom wat afwijken in de dieptemaat door werking.
Ondanks dat willen wij het uiteraard graag alsnog voor u oplossen, zoals ook aangegeven per mail.
We begrijpen dat u teleurgesteld bent, maar zonder reactie van uw kant kunnen wij het probleem helaas niet afronden.
Klantenservice Wandplankshop
M. Ruijter
Mooie plank met complete schroevenset en duidelijke beschrijving.
Dorien
Snel en goed!
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Dorien! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Jan Van Mulligen
Goed product
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Jan! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Myranda Bosschaerts
Alles was perfect .
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Myranda! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!
Nick van Vuren
Snel verzonden, keurig verpakt. Product naar wens.
Antwoord van Wandplankshop.nlBedankt voor uw mooie review Nick! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de wandplanken. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier gewenst met uw aankoop, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn!