Wasbaar Wonderland
Dé webshop voor hippe wasbare luiers! Bij Wasbaar Wonderland vindt u wasbare luiers van verschillende merken, maar allemaal hip, makkelijk en betaalbaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van wasbare luiers en echt persoonlijk advies.
Wasbare luiers zijn helemaal hip, en besparen u geld, luieruitslag en veel afval. Wilt u meer weten? Maak dan gebruik van ons gratis e-mailconsult via consult@wasbaarwonderland.nl
Xandrieke van Mook
Goede producten en goed bereikbaar bij vragen.
Manou Koreman
Persoonlijke service, goede prijzen, met zorg ingepakt. Bedankt!
Hoe beoordeel je Wasbaar Wonderland?
Sofie Trossaert
Goede service!
F. Postma
Snel contact voor het ophaalmoment van de bestelling. Daarnaast altijd goede service.
Natalija Pavlovic
Prima
Sandra Hannink
Bestelling duurde wat langer door het coronagedoe, maar dat geeft niet want post NL heeft het gewoon ontzettend druk. Bestelling is top! Testen het nu uit maar tot nu toe bevalt het. Dankjewel!
Jantine Veenstra
Goede communicatie en service!
Katalin Szlovicsak-Pedzisz
Always ready for a clear and rapid answer, delivery were shipped as was promised. Recommend thecrenting packagevto everyone who wants to try washable diapers.
Anja van der Graaff
Snel geleverd, fijn mailcontact en netjes ingepakt.
Lucinda Elsen
Contact met webshop heel goed. Denken mee en zijn snel met verzenden. Fijne service!
Laad meer