Wasmoment
Is Wasmoment veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
De zekerheden van https://www.wasmoment.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Vanessa, 34 jaar oud. Moeder van 2 jongens 10 en 16 jaar oud. Ik ben eigenaresse van Moments Luxe Wellness Suites, nu 5 jaar. In november 2020 kocht ik een flesje wasparfum. Ik gebruikte dit voor de badjassen en handdoeken bij Moments. Maar toen iedere klant uit de wellness kwam en vroeg welke wasverzachter ik gebruikte begon ik met de verkoop van dit geweldige product. We bestaan nu 1 jaar. En we hebben nog nooit 1 retour gehad. Wij testen eerst elk product uitvoerig. Goed genoeg? Pas dan wil ik het toevoegen aan ons assortiment. Verkopen vind ik belangrijk, maar kwaliteit nog veel belangrijker.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.