Wasparfumbeesd.nl
Alie
Lekkere geuren , kast en kleding ruiken heerlijk
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlDank je wel voor je mooie review. Ik wens je heel veel was-plezier! Lieve groet, Jolanda
Wilco
Voor de verandering eens de winkel bezocht. Normaal maak ik gebruik van verzending. Leuke boetiek, ruime keuze en vriendelijke medewerkers.
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlHoi Wilco,
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad in onze boetiek! 😊
We vinden het superleuk dat je de winkel eens hebt bezocht en dat je onze ruime keuze en vriendelijke service waardeert.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, zowel in de winkel als online!
Hartelijke groet,
Jolanda – Wasparfumbeesd.nl -
Hoe beoordeel je Wasparfumbeesd.nl?
Henny
Had er nog nooit van gehoord maar vind het nu al een leuke pagina
Irma
Heerlijke geuren. En snelle levering. Product voldoet als verwacht.
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBedankt voor je 5-sterrenbeoordeling, Irma! 🌸
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de geuren, de snelle levering en dat het product aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je positieve feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien! Lieve groet, Jolanda -
Helga
Super snelle levering
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling, Helga! 🌟
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Lieve groet, Jolanda -
Jenny
Snelle verzending
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBedankt voor je beoordeling, Jenny!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle verzending. We stellen je feedback erg op prijs en hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!
IB
De levering is snel en kwaliteit is altijd goed
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBedankt voor je mooie beoordeling, IB!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen je snel weer terug te zien!
Lieve groet, Jolanda -
Janny Wagemaker
Prima service, erg snel
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBedankt voor uw mooie beoordeling, mevrouw Wagemaker! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. We hopen u graag nog eens terug te zien in onze webshop.
Wasparfumbeesd.nl -
Linda
Snelle service en wat een heerlijke geur de wasparfum❤️
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBedankt voor je mooie beoordeling, Linda! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service én dat de geur van de wasparfum in de smaak valt. We hopen je graag nog eens terug te zien in onze webshop.
Wasparfumbeesd.nl -
Helena
Top service! Snel mijn bestelde geuren in huis, zodat ik ze weer kan gebruiken. Ook altijd leuk dat er een klein bedankje bij zit om te proberen. Dit wordt gewaardeerd.
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlWat superleuk om te lezen, Helena! 😊 Fijn dat je de geuren zo snel in huis had en dat je het bedankje waardeert. We vinden het belangrijk dat je met plezier kunt genieten van je bestelling. Dankjewel voor je lieve woorden en graag tot de volgende keer! 🌸
Lieve groet, Jolanda -
Yasmine
Ik ben altijd erg blij met de service! En als verrassing had ik ook nog een winactie gewonnen! Mijn dag kon niet meer stuk! Ik ben erg blij mee. Dank jullie wel
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlWat ontzettend leuk om te horen! 🥰 En nog mooier dat je ook de winactie van Corrie’s Poetswonder hebt gewonnen 🎉. Heel veel plezier ermee! We zouden het superleuk vinden als je een foto of filmpje wilt delen van hoe je het gebruikt 📸✨. Dankjewel voor je lieve bericht! 💛 Lieve groet, Jolanda
Rosa
Mooie prijzen en goede service 🌹
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBeste Rosa,
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en de vijf sterren! 🌟
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en service. Jouw positieve woorden motiveren ons om ons werk met nog meer plezier te doen.
We hopen je snel weer terug te zien! 🌹
Jolanda Team Wasparfumbeesd.nl -
Helga HB
Goede service!! Heerlijke geuren.
Wilma
Snelle levering gaat er iets niet goed word het opgelost
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBedankt voor je mooie beoordeling, Wilma! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. Ik help je altijd graag!
Hartelijke groet,
Jolanda -
Heleen
Duidelijke website, snelle levering. De communicatie over de levering is goed. Bij de bestelling zat een proefzakje van wasparfum met een andere geur. Heel blij mee!
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlHoi Heleen, wat fijn om te horen dat alles naar wens was! 😊 Dank je wel voor je mooie woorden over onze website, levering én communicatie. Superleuk dat je blij bent met het proefzakje – we vinden het belangrijk om onze klanten af en toe iets extra’s te geven. Veel plezier met je wasparfum en graag tot een volgende keer! 🌸🧺 Groetjes Jolanda
Jet
Super service, super producten en super prijs!
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBeste Jet,
Hartelijk dank voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, producten en prijs. We stellen je feedback erg op prijs en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Groetjes Jolanda -
Helga
Super snelle levering
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlHoi Helga,
Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review!
Wat leuk om te horen dat je blij bent met de snelle levering. We vinden het belangrijk dat onze klanten hun bestelling snel in huis hebben, dus dit doet ons goed!
Als je nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.
Lieve groet,
Jolanda van Arkel
Wasparfum Beesd -
Funda Kilic
Ik ben super blij met mijn producten. Echt een goede service en kreeg ook een body lotion mee voor uit te proberen. Ben er weg van 😍🥹. Dank je!
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlHoi Funda,
Wat een ontzettend lieve reactie — dank je wel! 💖
Superfijn om te horen dat je blij bent met de producten én de service. En wat leuk dat de body lotion in de smaak valt, daar worden wij weer blij van! 😍
Heel graag gedaan, en graag tot de volgende keer!
Lieve groet,
Jolanda van Arkel
Wasparfum Beesd -
Helma Van Noordenburg
Met 3 dagen hsd ik het in huis
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlHoi Helma, als postnl had meegewerkt dan had u het de volgende dag in huis gehad. Ik wens u veel was plezier! Groetjes Jolanda
Danielle Franken
Goede service extra kadoorje gekregen
Antwoord van Wasparfumbeesd.nlBeste Danielle,
Hartelijk dank voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat het extra cadeautje in de smaak viel 😊. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Tot de volgende keer!
Met geurende groet,