Wasstrip.nl
E.J.P. Moor
nog niet gebruikt
Hans Uijt de boogaardt
In no time geleverd en super schone afwas en vooral blinkende glazen!!!
Hoe beoordeel je Wasstrip.nl?
Charlotte
Makkelijk bestellen, snelle levering en prima produkt.
Jose
Bevalt goed , ruikt niet overdreven en milieuvriendelijk
Mirjam Fopma
Het product maakt de afwas niet goed schoon. Er blijft een waas achter op glazen en theemokken worden niet goed schoon
Ingrid De koeijer
Jammer net niet door brievenbus
Lily
Wast super, schoon, handig en lekker geurtje
Joost van Wieringen
Super snelle levering, eenvoudig bestelproces en de wasstrips zijn super! Top product.
Ina Veninga
Mijn product nog niet ontvangen
Antwoord van Wasstrip.nlBeste Ina,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat het pakket (nog) niet is aangekomen ondanks dat deze op 05-02 verstuurd is.
Na ons contact hebben wij het pakket vandaag direct opnieuw verstuurd.
Groet,
Christine
Sandro van der Hulst
Legendarisch
Gerrit De Haas
Zoals afgesproken alles op tijd geleverd
Eleonora Man in 't Veld-Steenbergen
Ze zijn heel makkelijk in gebruik, was word goed schoon, alleen de kokosgeur ruik je totaal niet meer na het wassen, dus dat vind ik een minpuntje.
Jurrien Schut
Snelle levering. Prima product en goede prijs.
Ynske
Ze ruiken heel lekker, zijn super makkelijk in gebruik en ook goede en behulpzame klantenservice
Paul hendrix
product snel en in prima staat geleverd, echter ik gebruik mother's earth product en die ruikt véél lekkerder met deze strip bleef m'n bezweette kleding naar zweet ruiken (natuurlijk fris) (kokosnoot nog niet geprobeerd)
Antwoord van Wasstrip.nlBedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Normaal is één wasstrip voldoende om mee te wassen maar bij bijvoorbeeld bezwete sportkleding kunt u een extra dosering proberen. Mocht u verder vragen hebben dan horen wij het graag.
Irene
Tevreden met deze mileuvriendelijke wasstrips. Beter voor het mileu en beter voor de huid dan producten met parfum!
K vd S
Ontvangst van de wasstrips was snel.Ik ben blij met deze manier van wassen.Het is makkelijk in gebruik, de was is altijd lekker fris en schoon.En ik kan heel wat wasjes draaien met de strips.Uiteraard is het ook nogeens goed voor het milieu.
Adri van den Boogert
Snelle levering en de wasstrips lossen zeer goed op in de was
Karin Dijkstra
Slechte waskracht.
Antwoord van Wasstrip.nlBedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de waskracht. Onze wasstrips zijn ontworpen om effectief te reinigen bij normaal gebruik, maar we begrijpen dat ieder huishouden andere behoeften heeft. Heeft u het ook al eens geprobeerd met een aangepaste dosering? Normaliter is één wasstrip voldoende maar bij een wat viezere was kunt u extra doseren. Mocht u verder vragen hebben dan horen wij het graag.
Tineke Wattenberg
Vind de wasstrips prettig. Alleen de bezorging laat veel te wensen over, ze hebben niet aangebeld en hier kunnen ze het beneden in de brasserie afgeven. Maar nee hoor mag het gaan halen bij een afhaalpunt. Terwijl ik alleen een scootmobiel heb. Stelletje stommerts.
Heb gister nog gezegd hoe ze het kunnen doen
Tineke
Antwoord van Wasstrip.nlBedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasstrips, maar we betreuren het dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Hopelijk kan de bezorger wat met uw feedback.