Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Wasstrip.nl heeft 62 4 ster reviews 62
Wasstrip.nl heeft 18 3 ster reviews 18
Wasstrip.nl heeft 18 2 ster reviews 18
Wasstrip.nl heeft 24 1 ster reviews 24

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Jolanda Pete Németh

Nu 3 x gebruikt. Wast verassend goed schoon. Ik heb nog een aantal geuren die ik nog wil uitproberen.

2. Richard Van gurp

ik moet helaas vertellen dat zowel ik als mijn vrouw niet tevreden zijn met het resultaat wij vinden ondanks de lekkere geuren dat onze was muf blijft ruiken sorry voor deze review maar het is zoals het is

3. Hoe zou je Wasstrip.nl beoordelen?

4. Laura

Wat een ellende is dit, was onder de vlekken van niet opgeloste wasstrips, en de vaatwasser onder de aanslag van de wasstrips!! En niet schoon!! En als je ze mail dan krijg je een onzin mail terug met les hoe ze te gebruiken, nou we gebruiken ze goed het is rommel en jullie geven geen normaal antwoord! Ik wil m'n restant terug sturen en m'n geld terug.... En het zou fijn zijn als we daar een normaal antwoord op krijgen.

5. Lieve Pierar Stock

Alles veel gemakkelijker en het komt ook goedkoper uit ! Wat wil je nog meer !

6. Sisca

Fantastische oplossing die strips. Geen grote voorraden van dozen en flessen meer. En het werkt super en milieubewust.

7. Paulius Aganauskas

Nice thing, worth to try and smells nice, when opened shipping box, left a nice smell in the room