Waterfilterexpert.nl
Helga Vervoort
snel en correct
Aad van Mullem
Goed product voor een eerlijke prijs. Bestellen op de site gaat snel en makkelijk. De levering verloopt snel!
Hoe beoordeel je Waterfilterexpert.nl?
Damjana Miodrag
Ik heb douchfilter besteld en die is leeg ( zonder korrels) geleverd , heb aantal keren mail gestuurd maar kreeg geen antwoord terug ben zeer teleurgesteld.
JP Karman
Ben erg tevreden over de filters en de snelle levering.
Ik kan het niet testen maar volgens mij is de kwaliteit van de filters net zo goed als de originele filters van het merk zelf, Brita. -
Theo van Meer
Product is nooit aangekomen via Post NL ondanks melding dat het geleverd zou zijn …
Mohammed Rbii
Top jusite kleur en maar
Abit Fidanci
Ik heb een heel erg slechte ervaring met dit bedrijf gehad. Ik heb via hun site de filter besteld em betaald. Ze hebben mij een verkeerde verzonden. En daarna heb ik ze een foto verzonden om de juiste te zenden en ze hebben weer verkeerde verzonden. Ik heb de beide met eigen kosten de 2 verkeerde filters retour verzonden en vraag ik mijn geld terug. Ze moeten nog over nadenken om mijn geld terug te boeken, vreselijk en waar gaat het om een bedrag van 19 euro + kosten die ik gemaakt heb 8 verzend kosten !!! Nooit meer waterfilterxpert .
Geen
Snel geleverd
Harm
Duidelijke website met voor zo ver ik kon vinden ook de goedkoopste prijs. Na bestelling volgende dag al in huis. Klik, klak, klaar! Mijn koffie apparaat doet het weer!
Aukje Versendaal
Snel verstuurd, verpakking liet te wensen over
Sander
Niet duur en uitstekende service.
Barbara Vos
Goede service!
Arthur Wetselaar
Alles prima
J Mettau
Goed assortiment en vlotte levering!
Arie Van Galen
Ik heb nog steeds niet het bestelde artikel niet binnen
Karin van Helvoirt
snelle levering
W.S.R
Snel geleverd. Betrouwbaar.
marrie tiersma
Snelle levering, prima afgehandeld
Hennie De Vrieze
Martin Moerenhout
Prima! Snelle levering. Ook de nalevering snel gedaan.