Waterfilterexpert

Waterfilterexpert

Is Waterfilterexpert veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
8,7
24.666 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 64 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Melanie
  Review voor Waterfilterexpert

  Volgende dag in huis ! Had het verkeerde filter besteld werd binnen no time geruild top service !

 • Pardaens
  Review voor Waterfilterexpert

  had mijn product opgezegd via mail 13/02/2023 om 11h30 en zo ineens krijg een ticket nummer 8 minuten later en dan krijg ik een bericht een 30minuten nadien 11h55 jouw colis is verstuurd ! blijkt dat mijn bericht niet aangekomen is dus niet tevreden van de manier hoe het verloopte
  j'avais annulé mon produit par mail le 13/02/2023 à 11h30 et du coup je reçois un numéro de ticket 8 minutes plus tard puis je reçois un message 30 minutes plus tard 11h55 votre colis a été envoyé ! Il s'avère que mon message n'est pas arrivé, donc je ne suis pas satisfait de la façon dont il s'est déroulé

 • Hoe beoordeel je Waterfilterexpert?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Chris
  Review voor Waterfilterexpert

  Ik heb bij afzuigkapfilterexpert.be (is dezelfde onderneming als afzuigkapfilterexpert.nl, douchefilterexpert.nl, koffiefilterexpert.nl, of de .be versies ervan) 4 dure dampkapfilters besteld en betaald. Volgens hun mail zouden deze filters vorige woensdag worden geleverd (geen track and trace ontvangen). Aangezien ik deze filters niet ontvangen heb, heb ik hen reeds meerdere malen, vriendelijk, zowel via mail als via telefoon proberen te contacteren. Nooit wordt er geantwoord. IK ZOU ER NIET KOPEN want je geld ben je kwijt!

 • Mathijs
  Review voor Waterfilterexpert

  Goede service

 • olcan
  Review voor Waterfilterexpert

  top service bestelling word goed en snel geleverd snelle reactie op de mails top bedrijf!

 • Jack Hoogervorst
  Review voor Waterfilterexpert

  Een keer een bestelling geplaatst en na ongeveer 4 maanden wordt ik al enkele dagen tot grote ergenis bestookt met emails ter herinnering dat ik weer moet gaan bestellen. En niet 2 per dag, maar wel 12 emails per dag. Ik heb ze al gemaild of ze wilde stoppen met mij bestoken met die vervelende emails, maar ze gaan gewoon door. Wat een vervelend .....bedrijf is dit zeg !!!

 • Diana Klunder
  Review voor Waterfilterexpert

  Het 1e pakket kwam terecht in een Bruna zo'n 23 km hier vandaan. Dus niet op de fiets te doen. Heb ik laten liggen totdat het teruggestuurd word. Het 2e pakket kwam wel bij mij thuis, maar waren totaal de verkeerde waterfilters. Ik had een eigen merk classic Brita waterfilters besteld en ik kreeg originele Brita Maxtra, wat een heel ander model is en ik dus niets aan heb. Ik heb een mail gestuurd en 1 dag later kreeg ik een retourlabel, zodat ik het bij het postkantoor kon brengen en terug laten sturen. Ze zouden na ontvangst de juiste filters opsturen. Even afwachten dus wat er gaat gebeuren.

 • miranda
  Review voor Waterfilterexpert

  bij bestellingen altijd vlotte afhandeling. bij klachten moet je meermaals contact zoeken. Ze verkopen imitatie reigings tabletten. Deze werken niet. Zijn veel groter en het machine accepteert dat niet. De oplossing 6% korting op de echte. Sluw!

 • Co
  Review voor Waterfilterexpert

  Er staat alleen gratis verzenden vanaf 25 euro. Als het filter dan niet goed is moet je het in dezelfde doos terugsturen en zelf 7 euro verzendkosten betalen. Omdat ik de doos niet meer had en het dus goed verpakt maar niet in originele verpakking terugstuurde is het geweigerd en retour gestuurd naar mijn huisadres. Heel jammer. Verzending is wel snel, maar dit vind ik niet duidelijk aangegeven en niet klantvriendelijk om te weigeren en niet te kijken of het wel of niet beschaigd is door verzending.

 • Wiebe Lourens
  Review voor Waterfilterexpert

  Bij vragen krijg je keurig een mail dat er binnen 24 uur een antwoord komt. Na 24 uur (weekend) keurig netjes een mail dat het antwoord niet binnen 24 uur gegeven is. En dan begint het, een antwoord dat ik mijn vraag bij de wasmachine leverancier moet stellen? Eh ik haal toch alleen ijzer uit mijn water? Maak er geen "dood" water van. Op die vraag komt er een antwoord dat de druk niet te hoog mag zijn op het vat, oke maar een huisleiding (particulier) is max 2,2 bar. Dan hoor je een paar dagen niets en dan komt er een mail dat de vraag doorgestuurd is naar de technische dienst. Inmiddels heb ik het filter besteld ach voor die prijs kan ik geen buil vallen en baat het niet schaad het niet denk ik dan maar. Inmiddels filter binnen nog geen antwoord van de technische dienst. Wat schetst mijn verbazing geen enkel installatie handleiding erbij, ik neem dan maar aan dat het plakband van de vulopening af moet, maar waar nu het witte clipje voor is op het filter?????? er zit een inkeping op de kop maar als je daar dat clipje moet krijgen dan mag je wel de hulk zijn. Dus er zijn nog wel een paar verbeter puntjes

 • Tom Vandycke
  Review voor Waterfilterexpert

  Waterfilter besteld en de volgende dag kwam deze reeds toe.
  Helaas na het installeren liep er plots water uit de frigo.
  Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. 6 uur later krijg ik al reactie met de melding dat ze kosteloos een nieuwe filter opsturen.
  Wat een vlotte en prachtige klantenservice.
  Deze webwinkel is een echte aanrader!

 • guido
  Review voor Waterfilterexpert

  levering was zeer snel maar ik had de spa liner en eerst had men vrouw een rode rug men jeuk wat we niet wilden linken aan da de spa liner en na 3 dagen de reiniging te hebben gebruikt heb ik ook rode vlekken met jeuk op men rug retouren kan dus niet meer en mist de 2 bus nog dicht is maar het retour meer kost dan het produckt gaat dit ook niet

 • Dirk
  Review voor Waterfilterexpert

  Ik had mijn waterfilters besteld s'avonds nogal laat het was niet voorzien de volgende mijn bestelling te krijgen maar toch stonden ze aan de deur tot mijn grote verbazing wt een service. bedankt

 • Giani Van Roeyen
  Review voor Waterfilterexpert

  Nieuwe filter nodig van mijn oude Amerikaanse koelkast. WhatsApp gestuurd, advies gekregen, direct besteld en 2 dagen later ligt ie al in mijn brievenbus. Topservice en snelle levering!

 • Bob
  Review voor Waterfilterexpert

  Via WhatsApp advies gevraagd en niet gekregen. Zelfs de naam en link van mijn espressomachine doorgegeven met de vraag welke waterfilter ik moest kopen. Ze reageren met dat ze niet weten welke machine het is. Nee dat snap ik, open Google en adviseer me, je bent niet voor niets waterfilterEXPERT. IK koop wel ergens anders.

 • M
  Review voor Waterfilterexpert

  Bij klachten geven ze zicht niet thuis. Een apparaat van 500,- mag maximaal 6 maanden meegaan. van het kastje naar de muur worden gestuurd. En bel je wordt je op de hoorn gegooid.

 • jan
  Review voor Waterfilterexpert

  Prima shop waar je alles kan vinden

 • jerf
  Review voor Waterfilterexpert

  Mooie website

 • ron
  Review voor Waterfilterexpert

  service is heel goed en lekker snel. prima winkel en een echte aanrader

 • Nancy
  Review voor Waterfilterexpert

  Creditnota en refund verwerken, Tussen moment van bestellen en vandaag zit al een maand