Waterpijp-bong.nl
Christiaan
Goede uitgebreide assortiment aaan alles van bongs en andere rookartikelen en accessoires. Fijne aardide support, zeer behulpzaam ook. De prijzen kunnen wat hoog zijn, maar de producten zijn tot nu toe van goede kwaliteit dus dit is een prima webshop. Neem een kijkje raad ik aan ;)
Stephen Merrifield
Mooie prijzen en goode service!
Hoe beoordeel je Waterpijp-bong.nl?
Sabine Loef
Snelle levering, veel extra dingetjes erbij gekregen, goeie kwaliteit!
Pascal Savio
Werd geleverd op het factuuradres ipv verzendadres dus dat zijn extra kosten met nieuwe verzending.
Producten zijn in orde en van goede kwaliteit -
Eduard Renz
Kundenservice top, unkomplizierte Abwicklung, ein Artikel war kurzzeitig nicht lieferbar und wurde ohne Aufpreis separat nachgeliefert.
Robert Van veen
Zo als altijd snel geleverd en in perfecte staat . Glas is altijd goed in gepakt.
Rina Verbeek
goede service maar kwam 1 lange vloei tekort
had er 10 bestelt en kreeg er 9
maar zat wel een vervangende vloei bij van een andere soort
maar ben altijd tervrede als ik iets bestel
en je hoeft nooit lang tewachte voor dat het binnen is
top! -
Miranda Hemels
Tevreden
Vincent Van es
Snelle levering 👌
Loekie Jacobs
Prima verzonden.
Sam Stuyck
Een cannabis rol doosje besteld van black leaf. Na 2 werken dagen had ik men pakje in goede staat wel het verkeerde artikel !
Antwoord van Waterpijp-bong.nlBeste Sam,
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Zou je een foto kunnen sturen wat je precies ontvangen hebt? Dan kunnen we het e.e.a. nagaan en eventueel rechtzetten.
We horen graag van je.
Waterpijp-bong.nl -
Rudy
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis!
Bregje Marcelissen
Het pakket was netjes en optijd geleverd, helaas is na eenmalig gebruik de bowl in tweeen gebroken en is deze helaas niet meer te gebruiken.
P. Ferfet
I already had this bong, now when I try to light it, I have to pull like crazy, something is wrong with the diffuser
Ryan Lokerse
Goede kwaliteit, leuke producten, communicatie kan iets beter maar over het algemeen leuke en goede webshop
420shop
Goede en betrouwbare shop. Jarenlange ervaring als klant, zonder ooit een probleem te hebben gehad. Aanrader!
Kevin Beckers
Supersnel afhandeling en verzending No probs! Thanks
Illian Rijsdijk
Ondanks de drukte, zeer goede service en vriendelijk geholpen.
domenique
goede en snelle service
Devin De wit
Goede waterpijp al aantal keer gebruik van gemaakt 👌🏻