Waterpijp-bong.nl - Online bong 420 headshop
Naomi Barócsi
Er zijn sporen van onvoorzichtige levering te zien aan de doos, maar de producten zijn allemaal in tact. However, 1 pijp is niet de pijp die ik had besteld. Ik wou specifiek de pijp die ik heb besteld, de pijp die is ten toon gesteld op de foto...
Shayan Aryan Shoar
Heel tevreden met de grape mint stenen
Hoe beoordeel je Waterpijp-bong.nl - Online bong 420 headshop?
Jimmy
Ik heb het de 23ste besteld en ik heb nog altyd nix gehoord en het is van de rekening gegaan
Guus
Personeel denkt op een vriendelijke manier met de klant mee naar een oplossing. Mijn producten zijn na een kleine vertaging onderweg 🥳👍
Antwoord van Waterpijp-bong.nl - Online bong 420 headshopBeste Guus,
Bedankt voor je snelle reactie. Wat heb je liever? Dat we je bestelling vandaag alsnog opsturen (met een extraatje ter compensatie), of je bestelling annuleren en het geld terug?
Waterpijp-bong.nl -
Igor
Ik ben al sinds 2017 klant bij deze webshop en regelmatig dat de artikelen op de site wel op voorraad staan maar dat ik na de bestelling een mail krijg dat ze niet alles op voorraad hebben. Normaal zeggen ze ook een excuses hiervoor maar dat gebeurde deze keer ook niet. Ook de mail wordt niet ondertekend door een persoon dus het was ook lekker onpersoonlijke. Toen ik de reactie kreeg dat het item wat ik nodig had "waarschijnlijk" aankomende week word geleverd heb ik gereageerd dat ze mijn order mogen annuleren, ik wacht nog op een reactie van CS want de order is nog niet geannuleerd.
Brigitte van Noord
Kapot geleverd
Antwoord van Waterpijp-bong.nl - Online bong 420 headshopBeste Brigitte,
Wat vervelend dat er iets kapot is geleverd. Op maandag 23-3 hebben je per mail gevraagd om een foto toe sturen. Daarop hebben we helaas nog geen antwoord op gekregen. Zou je alsnog de foto's willen aanleveren, zodat we het kunnen beoordelen en oplossen?
Alvast bedankt.
Waterpijp-bong.nl -
Vera
Leuk klein hand formaat. Werd als cadeautje super ontvangen. Is erg handig in gebruik.
Anoniem
Zeer snelle levering, mooie producten met goede prijs
meneer Jansen
Postorder zoals postorder bedoeld is; simpel en snel :) 5*
Rahim Khan
Professioneel, snel, meedenkend. Top!
Djazz
Snel en correct geleverd. Goed materiaal. Is niet de eerste bestelling en zeker niet de laatste.
Neko maid
snelle levering goede klanten service en nogsteeds na jaren de beste prijzen
er is geen betere website voor rook benodigdheden -
heinjan vandertuin
de kracht van zelfstandigheid was overweldigend...
Thijs
Goede kwaliteit en snelle levering. Echte aanrader!
Patrick
De levering was zorgvuldig ingepakt en goed aangekomen. De bong is supper mooi en het koelelement werkt prima 👌🏻
Leendert
Snelle bezorging en kwaliteit voor een goeie prijs.
Jos Schurmans
Eerlijke prijs en goede service en kwaliteit.
Andre Trapman
Zeer betaalbaar en directe levering. Vandaag besteld en volgende dag in huis.
Sjon
Goede service, snelle levering
Joris Stam
Mijn product kwam stuk en gebroken aan, heb 2 berichten op de website achtergelaten en een dag later een mail gestuurd en heb nog steeds niks gehoort. Uiteindelijk hebben ze een nieuwe en betere opgestuurd.